12 MPX - očekivao sam manje, al u neku ruku marketinški trik jer ljudi (većina) misli što više px to bolje, ne nužno al evo, nadam se da su poradili i na kvaliteti slike ali i prvenstveno videa, iako moja Xperia snima VGA @ 30 fps, zadovoljan jesam ali ipak, daleko je to od onih pravih 30 fps
WM - imam ga za sada par mjeseci, u početku velika zabava, aplikacija nabacao,... kasnije ništa posebno, dapače samo mi komplicira stvari kod poziva čemu mi prvenstveno u zadnje vrijeme služi mobitel. U jednu ruku mana jer broj aplikacija je praktički neograničen, a u drugu ruku mob je dobio uvelike na brzini, po meni čak bolje
15 mm - i to na najdebljem dijelu što znači oko 13 mm (ako se ne varam), fascinantno kako će stati i baterija i ksenon i wifi i gps... nadam se da nije sve nauštrub baterije. Xperia izdrži oko 2 dana sa umjerenom uporabom, doduše tu je WM, ako izdrži bar 3 sa istom uporabom sasvim dovoljno
HSDPA - 3.6 ili 7.2, naši operateri ionako ne isporučuju više od 2-3 (bar ja nikad nisam to nigdje dobio više), a u većini slučajeva tu je poneki WiFi tako da...
3.5" - 360x640 - ne baš standardna rezolucija al bolje i to neg 320x480, dakako očekivao sam WVGA sa Xperie al nije loše
Accelerometer - možda jedino zbog igrica, inače ne predstavlja mi baš nešto prevažno iako bi ga volio vidjeti na Xperii upravo zbog igrica (mjerač ubrzanja od 0-100 i slične gluposti koje čine čovjeka sretnim)

Odgovori uz citat
Bookmarks