opa, jos nisam nasao mob koj mi se sviđa, da ima gps wifi ogrmoman ekran i jebenu kameru.. eto ga, samo sam skeptican, svi s.e. imaju sugavo tihe zvucnike.. i vecina je tak tak po kvaliteti,valjda nece skripat..i da je 15mm u najdebljem dijelu kod kliznog poklopca koj se nece klimat naravnojedino sto je po meni velika steta sto nije wm(ne mogu smislit garmin al ajd) da je wm bio bi predobar, makar i ovak sumnjam da ce konkurencija izbacit skoro neki bolji uređaj sa tolko jakom kamerom, i valjda ne napuhavaju sada mpx da mi zauzima mjesta bezveze nego se nadam i napretku u kvaliteti..sviđa mi se sto ima normalne tipke za javljanje i prekid poziva.. inace jedan veliki bravo za s.e.

jedino sto je po meni velika steta sto nije wm(ne mogu smislit garmin al ajd) da je wm bio bi predobar, makar i ovak sumnjam da ce konkurencija izbacit skoro neki bolji uređaj sa tolko jakom kamerom, i valjda ne napuhavaju sada mpx da mi zauzima mjesta bezveze nego se nadam i napretku u kvaliteti..sviđa mi se sto ima normalne tipke za javljanje i prekid poziva.. inace jedan veliki bravo za s.e.
Odgovori uz citat
Bookmarks