Sta se baterije tice mislim da je sasvim normalno, meni takodjer traje od 1,5-2 dana a ako izgasim 3g onda 2dana i nesto sitno....sve ovisi koliko surfam (zna ponekad potrajati i dan kod extremnog koristenja li niti jedan drugi nebi takodjer izdrzao vise). Meni je najveca mana sta nisu preglednik interneta malo bolje napravili tj kad moram na neku sredinu pojedine str ili nedaj Boze na kraj onda moram ka manijak vrtit prstom. Skyfire je po tom pitanju bia puno bolji. Opcenito nakon jedno 8mj upotrebe sam zadovoljan. Sve sta mi treba ima. I da....da ne zaboravim onaj famozni SE port me pocea lagano zafrkavat kod punjenja tj ponekad moram malo ''lomiti'' onaj priklljucak da uvati ali necu se previse buniti oko toga jer sam unaprijed znao sta me ceka. Kad sam ga kupovao prvenstveno sam tia neki smart phone sa xenon flashom obavezno, vidim da ni sada nakon tih 8mj nema drugog izbora tako sta se toga tice nisam zazalio sigurno. Da mi taj blic nije primaran dalo bi se uzet bolji, brzi ali posto je - Satio mi je jedini izbor.

Odgovori uz citat
Bookmarks