Ma SE je uvijek imao najbolju bateriju ne vjerujem da nece i ovaj, ja ne bih mjenjao ništa osim što bi stavio S60 v5
Ma SE je uvijek imao najbolju bateriju ne vjerujem da nece i ovaj, ja ne bih mjenjao ništa osim što bi stavio S60 v5
Zasto S60v5? Pa bolja je varijanta Open source... To automatski znaci da ce biti puno vise aplikacija...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
dakle trenutno imam kombinaciju ovog mobitela samo što koristim 2 komada
mob izgleda predobro ali stvarno me zanima kako će riješiti bateriju jel ova moja dva su
veliki potrošaći a sad kad vidim da su to sve stavili u jedan uređaj još više sam
znatiželjan kako su napajanje ovog vrlo vjerovatno jako gladnog uređaja riješili!!!
Mobitel je stvarno na prvi pogled odlican. Sta se tice specifikacija tu se jos nisu do kraja izjasnili pa treba pricekat do sluzbenih objava. Samo da stave barem VGA snimanje, jer to zaista treba korisniku ovog mobitela, (mini usb i 3.5mm koje najvjerojatnije nece imati cak bi mu i mogao oprostiti).
do trečeg kvartala..več če netko plasirati 12 mpix mob..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
hell slažem se,opensource symbian je bolji nego v5 jer...rečeno je već ivše aplikacija,čim je open source više modifikacija+ samsung je već plasirao 12 mpx
To bi ipak bila rasprava za Samsung podforum.
jedan video na kojem se vidi da je mob dosta brz....
http://blog.se-nse.net/decent-video-...rough-of-idou/
----------Sony Ericsson----------
tko pažljivo sluša čut će sa koliko memorije se isporučuje ^^ vjerojatno
http://dailymobile.se/2009/02/18/mwc...hone-hands-on/
Meni se isto cini jako dobar, ali... OGROMAN je!
Jest relativno tanak, ali je sirok i visok. S tim svim djidjama, vjerujem da je i tezak (plus jos baterija koja to sve mora pogoniti)...
Znam da je to smartphone i znam da su oni (barem UIQ) tradicionalno veci i glomazniji, ali ipak.
Znam i da nema drugog nacina da se ugura veliki ekran osim da i sam uredjaj bude velik, ali... ipak.
BTW nisam uspio skuziti (a nemam sad vremena ponovo gledati), sa koliko se to memorije isporucuje?
Nesmeta velicina,ali ona nece opravdati bateriju 100%..
rekoh gore u videu kažu 8 ili 16 kraj godine 32 nešto kao razmišljaju još
za mobitele s 3.5 inches ekrenom je iznenađujuce mal. Ako pogledas dimenzije ostalih s tom velicinom ekrana, kao sto su nokia n97 (ne mislim na debljinu posto ima tastaturu), iphone, tada ces se u to i uvjeriti.
ma ovak još...uzmeđšš ga u ruku,kada budemo imali šansu to napraviti sumnjam da će biti prigovora na debljinu
hmm....zas nestave multi touch u mobitele...bilo bi bolje...svidja mi se ovaj mob..al...nikako da naprave nes savrseno..uvjek ima nekih nedostataka...naprimjer utor za kablove...ii...kakav je utor za slusalice...nije valjda isti.....nema od toga koristi......jedino su se sa kamerom potruidili..al opet..mislim da to nije kvalitetna 12 mpx kamera...sigurno ce se dugo spremati slike..i tako....
12 MPX - očekivao sam manje, al u neku ruku marketinški trik jer ljudi (većina) misli što više px to bolje, ne nužno al evo, nadam se da su poradili i na kvaliteti slike ali i prvenstveno videa, iako moja Xperia snima VGA @ 30 fps, zadovoljan jesam ali ipak, daleko je to od onih pravih 30 fps
WM - imam ga za sada par mjeseci, u početku velika zabava, aplikacija nabacao,... kasnije ništa posebno, dapače samo mi komplicira stvari kod poziva čemu mi prvenstveno u zadnje vrijeme služi mobitel. U jednu ruku mana jer broj aplikacija je praktički neograničen, a u drugu ruku mob je dobio uvelike na brzini, po meni čak bolje
15 mm - i to na najdebljem dijelu što znači oko 13 mm (ako se ne varam), fascinantno kako će stati i baterija i ksenon i wifi i gps... nadam se da nije sve nauštrub baterije. Xperia izdrži oko 2 dana sa umjerenom uporabom, doduše tu je WM, ako izdrži bar 3 sa istom uporabom sasvim dovoljno
HSDPA - 3.6 ili 7.2, naši operateri ionako ne isporučuju više od 2-3 (bar ja nikad nisam to nigdje dobio više), a u većini slučajeva tu je poneki WiFi tako da...
3.5" - 360x640 - ne baš standardna rezolucija al bolje i to neg 320x480, dakako očekivao sam WVGA sa Xperie al nije loše
Accelerometer - možda jedino zbog igrica, inače ne predstavlja mi baš nešto prevažno iako bi ga volio vidjeti na Xperii upravo zbog igrica (mjerač ubrzanja od 0-100 i slične gluposti koje čine čovjeka sretnim)
jel moze neko reci kolka ce biti cijena i kad ce doci u hrv...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
mob mi se čini vise nego dobar, dizajn odličan jedino kad san ga vidija sa bande skuzija san da mu je poklopac od kamere previse strsi vani.
ovo sta govorite u vezi baterije, sumnjam da će stavit neku losu, bar SE nikad dosad nije zeza sa baterijama za razliku od NOKIE.
VGA rezolucija snimanja je već stavljena na X1, nego mene brine sta će sa nečin opet zabrljat i to mislin da će staviti neki los zvučnik
3.5mm priključak je sigurno bolje riješenje, ali većina mob danas ima onaj adapter sa slušalicama na kojem su kontrole za handsfree/MP3 pa mislim da nedostatak 3.5 nije neki nedostatak.
Razlog zašto nisu stavili 3.5mm i USB? Vjerovatno više nama mjesta gdje bi ih ugurali na tako tanak mobitel.
Ne valja ljudi komplicirati na sitnicama...nek ponude ga sa pristojnom cijenom i ja zadovoljan! Najbitnije da baterija bude dobra, kamera da se pokaže i da ne bude spor...
Bookmarks