Dragi forumaši, i ja sam ponosno postao vlasnik BlacBerrya RIM Bold 9000 u VIP-ovoj mreži, nema se tu šta puno reći, puno toga nudi i daje pregršt opcija bla bla bla...
Da previše ne duljim zaj......se isti isključivo služi za poslovne korisnike: e-mail...
Guta bateriju kao lud bez punjača ni na WC-e. Što se tiće interneta neograničen promet radi preko RIM-a s naravno ograničenim mogučnostima kao npr. youtube ne možete gledati itd. Koristi GPS karte koje su stare i nema mogučnost nadogradnje, kao i sami uređaj, i ako ima dosta je škrto. Prije svega moram reći da su same dimenzije uređaja ne standardne što je jako loše imaš osiječaj da u ruci držiš ciglu a ne mobać. Tipkovnica je isključivo namjenjena za sitne prstiće i dosta je ne spretna, kao i raspored tipki, ne bi bilo loše kod sebe imati koju čačkalicu s kojom bi se koristili tipkajući po tipkovnici. Što se tiće baterije ista drži cca 1-1,5 dan ako koristite RIMu uslugu interneta, jer isti stalno išćekuje e-mail, naravno kad sam isto isključio baterija drži cca 5 dana. Sve u svemu namjenjen poslovnim korisnicima, evo ja ga mijenjam jer sam već s njim načisto popi....o izludio me je naskroz. Da ne zaboravim blututh nema šansone spojiti s kompom ili drugim mob. uređajem isklj. BB na BB. Dosta je prkljav s odabirom tonova kod poziva, katastrofa. WI-FI sam uspio spojiti i radi bez greške.Pa evo ko voli nek izvoli ako Vas šta zanima pitajte koristim ga cca 2 mj.

Odgovori uz citat
Bookmarks