Nikad izašla na police trgovina Nokia 7700 dobila je svog nasljednika: 7710. Touch screen, 1.3 MP kamera, 1300 mA baterija, EDGE, mp3 player, radio... a link je ovdje:
http://www.slashphone.com/72/961.html
Nikad izašla na police trgovina Nokia 7700 dobila je svog nasljednika: 7710. Touch screen, 1.3 MP kamera, 1300 mA baterija, EDGE, mp3 player, radio... a link je ovdje:
http://www.slashphone.com/72/961.html
no comment
super fon. svida mi se dizajn
ma ne volim, ali ova je fakat prava evo p900 konkurencije
ma bolje i ovak bar su pokazali da su sposobni napravit mobitel koji ce imati funkcije prijasnjih pet modela, a usto i neku novost
Evo, nasljednica moje 7610. S obzirom kad će izaći kod nas, taman ću bit u fazi promjene moba.
Još samo da se operjanim do tada...
po specifikacijama stvarno svaka čast....
jedina zamjerka na display samo 65k!?!?!
i mogli su ga napravit dosta lakšim 175 grama!?!?!
inače izgled je impresivan.....
Mislim da ljudskom oku i nema neke razlike između 65k i 250k displayu. Da, jedino je dosta težak. Kad netko naleti na cijenu, nek je pukne ovdje.
[QUOTE=frish-KI]Mislim da ljudskom oku i nema neke razlike između 65k i 250k displayu.QUOTE]
hm.......pa razlika je samo u broju velika a o tome da li se vidi
ili ne razlika na oko baš se i nebi složio s tobom...
Mob je prejeben! Nije mi jasno što se žalite na težinu - niste valjda toliko slabi da ne možete držati 175 grama![]()
?
...we are eternal all this pain is an illusion...
Naravno da nije takav bed. Ali cjepidlake smo, pa moramo nečemu prigovorit. Vjerovatno ćemo i cijeni.![]()
...ma daj...još mi je gori izgled od 7700...ne bih ga želio imati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ni meni izgled nije bas nesto,bolji mi je moj 7610
Slazem se![]()
Oke, oke...
Samo velim da mi to ne pravi razliku.
Cijena nokie 7710 vam je 650eura vani što je dosta niska cijena za takav tip mobitela pogotovo jer se radi o nokiji. Razlog takvoj cijeni je što nokia mora vratiti izgubljeni udio i to pokušavaju nižim cijenama na štetu profita inače nebi košta ispod 800,900e
Čisto sumnjam da će uspijeti nadokanuti "izgubljeno" snižavajući cijenu najskupljeg mobitela u ponudi. To se radi s low end uređajima. To ide, a još bi i više da ih pojeftine. Mobove poput 7710 kupuju rijetki. Sumnjam da ću i ja ikad doći do njega.
pitam se samo kako je rijeseno pisanje poruka na njemu,jel na p900 kad skines tipkovnicu i ukljucis virtualnu to bas ne funkcionira,stovise vrlo je iritirajuce a da ne govorim kad si jos vani i kda malo snjezi ili se u tramvaju sve trese.....upitno je koliko je on funkcionalan (za razliku od p900 koj je tu uvjerljivo prvi i vjerujem da ce i dugo vremena ostat)
Sad samo treba čekati prvog vlasnika N7710 za detalje iz prve ruke.
pa pises po ekranu. prepoznavanje rukopisa. bolja je 7610 ipak
vjerojatno ima virtualnu tipkovnicu uz prepoznavanje rukopisa jel se tako nebi dalo npr.u tramvaju napisat sms ,samo je pitanje kako je rijesena....moze biti vrlo nezgodno rijesenjeIzvorno postao khideg
ne nema tipkovnicu,jednostavno pises po ekranu. i on to prepoznaje i stavlja u slova. teze je znam..ali tako radi
napiso sam da vjerojatno ima VIRTUALNU tipkovnicu kao sto je to na p900 kad maknes flip,ali kod p900 je to jako lose rijeseno i tipke su premale i neda se tako lako tipkat,eventualno ak imas dugacke nokte,jel poludio bi da svaku poruku moram pisat sa stylusom
Bookmarks