Btw ako nekoga zanima Cookija ima na gotovo svim tele2 prodajnim mjestima u ZG (i crnih i srebrnih; i na pretplatu i u bla bla paketima; valjda je dosla nova posiljka...)
Btw ako nekoga zanima Cookija ima na gotovo svim tele2 prodajnim mjestima u ZG (i crnih i srebrnih; i na pretplatu i u bla bla paketima; valjda je dosla nova posiljka...)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e ekipo pozdrav i imam pitanje,vlasnik sam cookie-a i zanima me sljedece
citam na gsm areni da podrzava mpeg4 format,i tako sam ja obican film convertiro u taj format iroknuo na mob medjutim nemoze ga reproducirat
film sam convertiro u total video koverteru....prije sam si konveertilal filmove u 3gp i taj format zavrti samo sto je kvaliteta slike banana,zanima me ako neko zna kako da podesim da se vidi ljepo,,,bilo bi ako ima neko ko isto koristi total video converter,,,jer nije valjda da ase nemre na ovom mobu to vidjet ljepo bistro???
![]()
stvar je u tome što MPEG-4 codec može imati više ekstenzija formata. To su uglavnom .avi i .mp4 . E tebi treba ovaj .mp4 i to trebaš pretvoriti video sa što manjim brojem kbps jer cookie nije dovoljno jak da bi pokrenuo neke kvalitetnije videe.
Bookmarks