Ja nisam imao sličnih problema, već mi se znalo par puta dogoditi da kada bih editirao neki kontakt, kada bih ušao u kontakt da ga uredim, vidio bih da nije ušao u taj koji sam odabrao, već neki drugi. Svaki puta bi se dogodilo da bi mi krenuo editirati taj jedan kontakt. To mi se dogodilo nekoliko puta.
i meni se to dogodilo..krenem editirat jedan kontakt,a otvori mi za edit prvi u imeniku(znaci slovo A)..izadjem i ponovo pokusam i sve ok.. znaci neki bug..valjda ce novi softver to sve ispraviti..samo kad ce izac,koliko su azurni u obnavljanju i poboljsanju softvera??
Bookmarks