jel ju dobijaš ili kupuješ?![]()
ima li netko? ja je dobivam ovaj vikend![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jel ju dobijaš ili kupuješ?![]()
Ja sam skinuo demo, možeš igrati samo s Milanom i Arsenalom. Meni je dosta dobra, puno bolja od 2004.
Šta je već izašla puna verzija? Morat ću se raspitat kod svojih dobavljača![]()
dobra ti je ova "puno bolja" loool![]()
nazalost nisam uspio nabavit onaj vikend nadam se da cu uskoro.... a ako ne, onda cu je skinut sneta uskoro bi me trebali spojit na adsl
Uzas od igre...
Novi stil igre je napravljen, odnos igraca naspram velicini igralista je realniji, golman realnije brani...
Smeta me to sto, kad dojdes na 16m i ako mislis uputit loptu (shut naravno) a da ciljas neku stranu, frajer ce fulat gol 100%...jedini izlaz za shuteve iz daljine je stisnut shut i ravno vodit loptu.
Protivnicki napad, napada non stop jedno te istom forom, na bilo koju tezinu stavili igru....
Ma, sve u svemu, igru imam od petQa, jucer sam totalno popizdio i lagano kliknuo uninstalllllll...
Mozda sam i zasicen te fife al eto...ne svidja mi se ova...
e da...
transfer igraca, nije moguc u glavnim opcijama, nego tek morate zaigrat karijeru da bi vam to bilo omoguceno...
uf..
Ak oces igricu, javi mi se na mejl pa ti je drage volje urucim, samo mi daj prazne cde i rijesen slucaj!!!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ma to je stvar navike......
iako, ja sad igram iss3 i kad pokrenem uefu04, odma je gasim![]()
...istina....
eh....morat cu pricekat pes4 za pc pa da i to probam (eh cuno sto jos nisam probo to, al eto)...
btw. el os fifu? zdilam ti je odman! bez po frke
mislim da ce iss4 prvo doc na plejku, zatim na pc, no to se rjesava pc emulatorom
sve u svemu ne zatavaraj temu bit ce jos diskusija tu, a i ne brisi moje postove vise!malo se moze otic offtopic, iako niti nije offtopic jer smo se jednim djelom jos drzali teme... tako da... da.
ofskroz da prvo dolazi na plejku, stovise vec je dosla...a kad smo vec kod emulatora, nebi bilo na odmet da puqnes ovdje link za download istog!
samo pes4 je prekokompliciran nogomet da bi se igrao na kompu
zato je i napravljena fifa da nogomet zaživi i na kompu a ne samo na konzolama
inače što se tiče grafike fifa 2005 je dosta dobra mada je mogla i biti bolja....
pes4 je vec na ps2 pola mjeseca. i furam ga ludo. svaka je inacica sve bolja. grafika je bolja i igraci nisu drveni.
Eh...bojim se da je tako...Izvorno postao damgol
a nema druge nego kupit plejku...sad nije ni tolko skupa..kolko soma ipo...ma sica![]()
kako to mislis da je iss prekompliciran za pc????? pa nemoram ga igrat tipkovnicom.....
ah istina na to zaboravih
mada većina vlasnika kompa i nema joystick
zato sam to i rekao......
napomena Internacional Superstar Soccer
i Pro Evolution Soccer su dva različita nogometa....
ja je imam već 2 mjeseca na compu a igrao sam je jednom....
ja je necu ni kupit![]()
Bookmarks