Sve je točno osim što symbian nije glup
Vjeruj mi, lijepo je imat mobitel koji je bar malo sličan kompu na kojem radiš ali ipak ovisi o tvojim afinitetima.
Kažeš da je mob brz? Može malo preciznije?
Sve je točno osim što symbian nije glup
Vjeruj mi, lijepo je imat mobitel koji je bar malo sličan kompu na kojem radiš ali ipak ovisi o tvojim afinitetima.
Kažeš da je mob brz? Može malo preciznije?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa ok mozda si i upravu, al daj mi onda nes pametno navedi za taj syimbian, evo meni cura ima 7610, pa me zanima po tvom sta mozes to nesto dobro stavit na taj mob i ako imas ti sta daj mi posalji da probam instalirat moj mail ti je: iv_ivi@yahoo.com ajd bas ako imas koji dobar programcic posalji!
A ovo sto se tice mog telefona aha mislis na ovo brz!
PA brz je, npr imam preko 50 slika i on mi iste sekunde slista slike bez cekanja i ucitavanja kao sto je to npr na 7610, onda poruke isto otvara ih tocno u milisec kako ja stisnem gumb i to mi je super i to sam trazio od mobitela, eto pod to sam mislio brz, e da i jos ima ona brzi meni po brojevima ali top nije neka novost!
Meni ti je vrlo lagan za snac se i mislim da bi se svakom svidio takav meni!
Daj jos jednom cu te podsjetit da mi posaljes neki programcic ili igricu za 7610 na mali da bar malo promjenim misljenje o tim smart telefonima!
da ti kazem nije iv ivi nego iv_ivi tamo na mail, jer to ovo kad upise mail odma podvuce tako da se ne kuzi crtica!
Pogledaj tu
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks