A sto da kazem nego da nemoze!!!!! Samo radi bip bip bip dok ih pritiscem!!! Dakle ako stvarno netko zna hvala , dosta sa izmisljotinama!!!!!
to sam i ja mislio dok nisam ovo cuo.
A sto da kazem nego da nemoze!!!!! Samo radi bip bip bip dok ih pritiscem!!! Dakle ako stvarno netko zna hvala , dosta sa izmisljotinama!!!!!
može 100 % sa tipkama sa strane :-) odmah ti se na displayu pojavi "zoom in/out" :-) probaj ponovo i bez nervoze![]()
Osim ak mu neš ne štima u softveru....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne može kad je rezolucija 128x120 i kad je 160x120,a može kad je reza 640x480 i 320x240.
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Dali vi mene zaj*ba*ate???? Kazem da na E710 nemoze!!! Slike su VGA i nemoze s nikakvim tipkama nikakvo zumiranje slika koje su vec slikane!!!! E sada mene zanima dali moze D500 i koliko. Motorola npr. dozvoljava prikaz potpune velicine slike a nokia mi je (6600 i 6230 ) dozvoljavala jednostruko zumiranje. S65 dozvoljava vise stupnjava zumiranja i sl. Dakle prestanite me uvjeravat u nesto sto nije!!!
7610 ima 4x zoom.
Moze moze zumirat, nemoj se brinut konju, zumira tako da ti mogu pristic na licu bez problema povecat tako da bude preko cjelog ekrana
Dobro, sad je to konačno rješeno, može i gotova rasprava o tome.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Trenutno nema pristica na licu ali drago mi je to cuti, ako izbiju, da cu ih moci u detalje promatrati. Hvala na odgovorima.
Obicna informacija. D500E sa edge ( dostupan i italiji ) ima glasovno biranje i glasovno upravljanje mobitelom ( i jos neke dodante funkcije ). A on ce do nas mozda nikad.
možeš ga naći i kod nas ali pomoću oglasnika - ja sam svog tako nabavila, ima edge jer je došao iz Italije
-------------------
Zadnji uredio khideg : 10-02-2005 u 21:55
khideg zašto ideš off topic?? Ovo ti je siguran put za ban...
Kako prepoznati koji je koji bez da kopam po softweru???
Na mom piše kada ga upališ - samsung sgh-d500e edge tri band
Nemozes ga prepoznati iz vana?? Dali pise nesto na kutiji o tome mozda???
sto je to syimbian
operativni sistem za mobove, jako je dobar i ima napredne funkcije. koristi ga uglavnom nokija ali ga ima na dosta drugih mobova (sx1) takvi mobiteli se uglavnom nazivaju smartphones ili pametni telefoni jer imaju dosta funkcija pda (rucnih racunala)
Također možeš dodavati razne programe kojih ima na internetu hrpa.
Što se D500 tiče, baš sam vidio da je u Importaneu došao i srebrna verzija. Stvarno odlično izgleda, ne znam koji bi uzeo kad bi birao![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ja kada ga pogledam odmah si pomislim kako je super, ono kupio bi ga odmah. Onda malo promislis i skuzis da za te pare dobijes npr relativnu sminku 7610 koja ima symbian
Nabavila sam D500 crni i stvarno moram reć da je mob zakon svih zakona.![]()
SAmo nek oni ruše cijene,,he he he.Lova je u šparkasi.
Moja procjena da sada košta oko 390-400€
D500E ima 156 mb integrirane memorije. Malo mi je glupo sto samo u italiji ima D500E koji je izgleda ipakk bolji od "obicnog" D500.
a po cem je bolji?
Bookmarks