chinci,na pm
chinci,na pm
samo cu vam rec da sam mob uzeo na crno kako sam i namjeravao i sve je zakon, fantastican mobitel, onaj kome netreba syimbian bit ce zadovoljan, mislim da mu trenutno nema premca u klasi, a cuo sam da vec polako padaju cijene da ga se sad vec moze nabavit za 450-480€!!
Ali necete pozalit, ja sam dao 500€i nije mi nit malo zao, jer davao sam i vise za mobitele a bili su puno sporiji i gluplji!
Ako samsung nastavi ovako kako je poceo s d500 mislim da ce i nokija uskoro spast ispod njega!
Iako osobno za mene je vec sad samsung najbolji jer syimbian je za mene glupost i totalno nepotrebna stvar, za takve stvari se kupuje palm ili laptop!
No sto ljudi sto cudi, pa kako ko zeli!!
Sve je točno osim što symbian nije glup
Vjeruj mi, lijepo je imat mobitel koji je bar malo sličan kompu na kojem radiš ali ipak ovisi o tvojim afinitetima.
Kažeš da je mob brz? Može malo preciznije?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa ok mozda si i upravu, al daj mi onda nes pametno navedi za taj syimbian, evo meni cura ima 7610, pa me zanima po tvom sta mozes to nesto dobro stavit na taj mob i ako imas ti sta daj mi posalji da probam instalirat moj mail ti je: iv_ivi@yahoo.com ajd bas ako imas koji dobar programcic posalji!
A ovo sto se tice mog telefona aha mislis na ovo brz!
PA brz je, npr imam preko 50 slika i on mi iste sekunde slista slike bez cekanja i ucitavanja kao sto je to npr na 7610, onda poruke isto otvara ih tocno u milisec kako ja stisnem gumb i to mi je super i to sam trazio od mobitela, eto pod to sam mislio brz, e da i jos ima ona brzi meni po brojevima ali top nije neka novost!
Meni ti je vrlo lagan za snac se i mislim da bi se svakom svidio takav meni!
Daj jos jednom cu te podsjetit da mi posaljes neki programcic ili igricu za 7610 na mali da bar malo promjenim misljenje o tim smart telefonima!
da ti kazem nije iv ivi nego iv_ivi tamo na mail, jer to ovo kad upise mail odma podvuce tako da se ne kuzi crtica!
Pogledaj tu
Telefon je fantastičan...svaki je samsung "brz" stoga se valjda podrazumjeva da ce otvarati sve odmah
....i sta sad ko je ono rekao da je samsung samo sminkerski telefon
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Pa do sad su bili uglavnom to...
pa istina je, sminka jesu, i skupi su ali recimo da je ovo prvi model koji kolko tolko vrijedi ulozenih para, jel zaista ima sve, osim fm radia, ali ok to nit nije tolko neophodno!
Zvuči dobro, mislim da ću uskoro zamijeniti svoj E800 za D500.![]()
Ipak nema ni glasovno biranje. Tko zna sto jos nedostaje , a saznati ce se tek za mjesec dana.
Ma ebo glasovno biranje neznam zasto ste toliko zapeli za to meni to opste nije neki nedostatak iako bi telefon te klase trebao da ga ima
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Slažem se sa Bookyjem. Ja sam glasovno biranje koristio valjda 2 puta
Meni je isto nepotrebno glasovno biranje nisam ga nikad koristila.
Ako tko zna, dali D500 moze zumirati slike koje su vec slikane???
Nemoze zoomirat, moze samo dodavat okvire i jos neke gluposti
si siguran, e700 sa tipkama sa strane moze zumirati trebo bi i d500 moci
može i to baš na tu foru kako si obajsnio :-)
objasnio :-) ( hi hi )
Onda? Jel može ili ne može? Bilo bi fakat glupo da nemre, kad E700 može
moze, moze, sad sam to tek skuzio! al meni to tako i tako ne treba
Ma moze dok slikajes nego dali moze kada su slike vec uslikane i spremljene zumirati dok ih poslje gledam???? Jer recimo E710 nemoze.
sa onim tipkama sa strane moze!!!
Zaboga, ste zapeli. Nego, koliko mu traje baterija?
cuo sam da prvi D500 ti iz oglasa imaju neki bg i da ih je 50% zavrsilo u servisu, dakle pazite.
Bookmarks