super izgleda....a cak nije ni debel a klizni je. jel ima taj xenon???
----------Sony Ericsson----------
koliko vidim, nema xenon, nego fotoblic (tako pise na se stranici). a posto je napravljen izgled na uzoru na fotoaparat, mogli su staviti xenon
iPhone 5s 16 GB
Šteta LED jer je stvarno da i xenon na tako ko digitalac pozadinu nisu ubacili al valjda zbog c905... ali, ovaj mi je super mob.
Naravno da neće ugroziti C905 sa jeftinijim modelom. BTW, kamera je kao na C902, tj. mob je ušminkani C902.
koko san skuzija na slici ovo ima 2 led diode
Nebih rekao da je ovo ušminkani c902...prije svega je klizni i ima daleko bolji ekran 2.4" u razliku c902 2" i bolje LED diode vjerojatno + još bar meni bolji dizajn![]()
Zato kažem...ne vidim usporedbe sa c902Ovaj ipak bolji
One touch tipke na c902 samo šminka više manje...ovdje ipak veći ekran!
Mob odlično izgleda, otraga kao fotoaparat DSC-T77
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
live pics
![]()
iPhone 5s 16 GB
crni mi izgleda predobrooooo, ajme majko!
cvita
crni jako vuce na t303. gledam sad svoj t303 i (kad je zatvoren) po dizajnu skoro je isti kao i c903
iPhone 5s 16 GB
da u crnoj super izgleda....
nije los ni u bijeloj ali ovo plavo mi se ne svida....
Ufff ljudi, dobri su! Crna i bijela mi je zakon!!!!
crni je uistinu fenomenalan
Meni su sva tri zakon,ali bijeli je prelijep.Stražnji izgled jako vuče na Sony fotoaparate.
steta sto nisu stavili wifi u njega. ne kuzim koja im je to fora da uvijek nesto izoszave, kad pogledam nokiu dosta ih ima wifi a sony samo na par modela...steta....
Najbolje bi izgledao mix crnog i sivog, da je crni sa plavim detaljima.
Meni je mob iskreno ruzan,oke imam cudan ukus al mi djeluje na onim slikama di su njih 3 prejeftino i plasticno...
For the hoven lands...
demo video....
http://www.youtube.com/watch?v=b6INUXj6rV8
Bookmarks