Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Hybrid View

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dmi Pregledaj post
    ...točno - sa iPhone-om su ti dosta vezane ruke ako želiš bilo što modificirati - osuđen si na ono što ti Apple dozvoli - po meni ovo je jedna od najzatvorenijih platformi i to mi nikako ne leži...
    koliko sam ja sve to oko iPhone-a shvatio, on se može jailbreakat, pa se mogu instalirati aplikacije koje nisu u appstore-u (znači, crackane i 3rd party aplikacije)

Ali, koliko sam ja gledao i tražio neke aplikacije za iPhone, dosta njih su "bezvezne" aplikacije...
    Mišljenja sam da ozbiljnijih aplikacija ima više za WM nego za OSx
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    koliko sam ja sve to oko iPhone-a shvatio, on se može jailbreakat, pa se mogu instalirati aplikacije koje nisu u appstore-u (znači, crackane i 3rd party aplikacije)

Ali, koliko sam ja gledao i tražio neke aplikacije za iPhone, dosta njih su "bezvezne" aplikacije...
    Mišljenja sam da ozbiljnijih aplikacija ima više za WM nego za OSx
    Može se jailbreakat,ali s novim softverom ne radi na Tele2 kartice.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Galaxy S, Blackstone
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.813
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, i mene muči slična trojba, izuzev iPhone-a. Već duže vremena tražim novi mob i nikako se odlučiti, svakom nešto fali. Imam TyTna koji je na izdisaju. WM mi se strašno sviđa, tak da ostajem pri njemu, iako me strašno vuče LG Renoir, ali nemrem na njemu nikako vrtit FLAcove, pa zbog toga odpada (i zbog nekih drugih stvari, al ova je najbitnija).

Inače preferiram veće i teže mobitele, TyTn mi je baš savršene veličine. Fizička tipkovnica mi se u radu s TyTnom pokazala skroz nebitnom, stylus mi je mrak. Volim tweakati i prilagođavati mob, tak da mi je WM super. Kamera i video snimanje mi je poprilično bitno.

Touch HD - odličan ekran i hardverska snaga, ali me jako smeta nedostatak blica na kameri, te loša reza za snimanje videa. Fali mi TV out opcija. Nedostatak d-pada mi ne smeta, jer sam na TyTnu i tako i tako sve radio stylusom ili prstom.

Xperia - snimanje u 3gp mi je šrot bez daljnjega. Siva Xperia izgleda prehebeno. Nemam nekih prevelikih zamjerki, osim što je ekran dosta manji od HDa, a pošto sam jako multimedijalan tip, bojim se da će mi to faliti.

Omnia - mrzim Samsunge oduvijek. Uvijek su imali neke čudne bugove i gluposti, i imam dojam da su to mobiteli namijenjeni Anti i Simoni i sličnoj ekipi, a ne nekome tko želi zbilja funkcionalan mobitel. S druger strane, Omnia je poprilična zvijer, ali me iritira odvojeni stylus - pošto ga stalno koristim, sigurno ću ga zagubiti.

*ima tu još pluseva i minusa za svaki mob, al ih se sad nemrem sjetiti

Uglavnom, pošto sam sa poslovnim aspektom tih mobitela otprilike upoznat, tu nemam pitanja. Ono što me zanima su više te multimedijalne džidže midže,. Kakva im je kvaliteta zvuka? Treba mi mobitel koji ima solidan zvuk, da to na nešto liči, a i da je poprilične glasnoće. Koliko čitam, zvučnici na touch hd su očajni Koji bi mi mob preporučili za hrpu aplikacija, igara i videa? Kakva im je kvaliteta izrade? Touch mi je sav super, osim kamere i blica, Xperia izgleda mrak ali nekak mi više vuče baš na poslovni mob, dok mi se Omnia najmanje sviđa, ali mi nekako izgleda kao najzaokruženiji proizvod, da je u svemu podjednako dobra.

Molim vas za pomoć, jer više ni sam ne znam što uzeti, a pošto keširam brdo para, htio bih mob koji će trajati fizički, a i da neće biti zastario kroz godinu dana. U biti, meni je HD vrh, osim što me fakat hebe to sa kamerom i blicom, pa ne znam jel se isplati uzeti recimo Omniu samo radi toga. A s druge strane, ne vidim na obzoru nešto novo što bi moglo doći a da je bolje od ovog.

usput, noob pitanje vezano uz GPS - dosad nikad nisam bio u prilici vidjeti GPS na mobu u akciji, i za mene je to, osim google mapsa, ono u autu kad ti teta govori kud da skreneš - jel se može to imati na mobu?
    Zadnji uredio BHZ : 25-02-2009 u 19:10

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung i900 Omnia ili HTC Touch HD
    By zvijerka in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 29-12-2009, 01:09
  2. SE Xperia vs Samsung Omnia
    By Sonic in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 08-02-2009, 14:23
  3. Odgovora: 5