Pa nemam više taj miš. Ubio sam čak dva! Zamjenili su mi ih i nakon drugog sam im rekao da ne želim imati posla više sa sharkoonom pa su mi dali logitech koji je btw bio čak i skuplji i to bez nadoplate. Svaka čast links-u!
da nemaš na kompu a kaj se tipkovnica i miš ne računajuIzvorno postao whiteboy
![]()
Pa nemam više taj miš. Ubio sam čak dva! Zamjenili su mi ih i nakon drugog sam im rekao da ne želim imati posla više sa sharkoonom pa su mi dali logitech koji je btw bio čak i skuplji i to bez nadoplate. Svaka čast links-u!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa nisi nam se s tim pohvaliostvarno nemaš sreće ni s autima ni s kompovima, a i na mobu ti ne radi joystick
![]()
Blokirala se lijeva tipka, jednostavno je odjednom propala i gotovo. Na oba miša isti slučaj - dva miša u mjesec dana!! Imao sam miševe od 50 kn koji su radili godinama, a sad promjenim dva koja koštaju 185 kn u roku od mjesec dana...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sad koristim prastrai microsoftov mis bez scroll kotava samo tipke. naravno, cjeli je mehanicki. stari mis mi ne radi, odn radi samo kad ga prviput spojim sa kompom, poslje restarta vise ne. eto kod mene je sve neobjasnjivo...
jao a jucer sam malo jace lupio po tipkovnici i 'space' je poletio u zrak... sad mi radi samo pola![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma daj wb nemoj mene folirat tebi i usb kablovi svijetle plavim diodama
mislim svašta sam čuo ali ovo je stvarno previše
pa ti si pravi mali plavi alien![]()
Kaj sad samo pola razmaka moš dobit kad stisneš space?Izvorno postao flOorKilla
![]()
ma radi iskljucivo na samoj sredini tipke (space je malo-puno duza od ostalih) na krajevima ne radi... sto mi jako smeta sad u pisanju jer kadpisem drzim ruke na tipkovnici obicno lupnem po kraju tipke
Evo fotke moje kante i desktopa možete vidjeti u ovoj temi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post105066
jebate sminkercino teskastrava.... ali malo preuredno to sve drzis..
daj samo ovak nabaci kolko para cugne monitor?
sad se može nabavit i za manje od 4500 kn. Ja sam ga platio oko 4900 kn. Al vrijedi svake lipe, vidljiv kut je 178 stupnjeva...
Bookmarks