Prikazujem rezultate 1 do 25 od 87

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je jučer 'hakiran' facebook i gmail račun. Prijavila sam to i sad čekam odgovor. Dosta sam od jučer čitala po forumima i sve mi se čini da to više neću vratiti
    Moja sestra se javila preko chata tome tko je bio na mom facebook računu i rekao je da će mi vratiti račun ako kupimo najmanje 500 mil poker chipova od njega. Prijavili smo i to da je tražio novac i sad je taj moj račun blokiran ili nešto slično od strane facebooka.
    Mislite li da ima nade da vratim facebook i gmail?

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tina84 Pregledaj post
    I meni je jučer 'hakiran' facebook i gmail račun. Prijavila sam to i sad čekam odgovor. Dosta sam od jučer čitala po forumima i sve mi se čini da to više neću vratiti
    Moja sestra se javila preko chata tome tko je bio na mom facebook računu i rekao je da će mi vratiti račun ako kupimo najmanje 500 mil poker chipova od njega. Prijavili smo i to da je tražio novac i sad je taj moj račun blokiran ili nešto slično od strane facebooka.
    Mislite li da ima nade da vratim facebook i gmail?
    ...to su gluposti na koje nemojte nasjedati...uredno se javite facebook user supportu i objasnite što se dogodilo, također isto učinite i s gmailom...ako je to vaš account, a podrška će tražiti neke značajke radi dokazivanja, dobit ćete ga natrag...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...to su gluposti na koje nemojte nasjedati...uredno se javite facebook user supportu i objasnite što se dogodilo, također isto učinite i s gmailom...ako je to vaš account, a podrška će tražiti neke značajke radi dokazivanja, dobit ćete ga natrag...
    Dobila sam danas odgovor da mi ne mogu vratiti natrag moj gmail račun jer navodno nisam dala dovoljno informacija da dokažem da je to stvarno moj račun. Pokušala sam ponovo ispuniti taj obrazac danas dodavši još nekoliko email adresa s kojima sam komunicirala pa ću vidjeti. Sigurnosno pitanje je promijenjeno u nešto meni nerazumljivo (mislim da je osoba koja je to napravila iz Indonezije, po jeziku u tom sigurnosnom pitanju novom koje je stavio).
    Za facebook račun mi se još nitko nije javio, ali malo je vjerojatno da ću ga dobiti natrag jer sad više nemam ni mail s kojeg sam se tamo prijavljivala. A i on je stavio novi mail na moj facebook profil a ovaj moj izbrisao. (kad sam se pokušala prijaviti pisalo je da ta mail adresa nije povezana s nijednim računom na facebooku)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ljudi meni su jučer isto hakirali i gmail i facebook..nažalost nisam imala uključenu opciju sms kod gmaila. slala sam zahtjeve za povrat e-mail adrese al je također bilo premalo informacija da je to moj račun.
    i tako napravila sam novu adresu, i novi facebook profil.... i kompliciraniju lozinku naravno...
    no prijatelji su mi savjetovali kako bi se izbrisao moj prijašnji facebook profil, treba samo na tom profilu pritisnuti opciju prijavi-blokiraj, i ako više ljudi prijavi da onda administratori brišu taj profil... nadam se da bude djelovalo.. zasad još nitko nije pisao po starom profilu nit se prijavljivao kao ja. I nadam se da niti neće :ss

Slične teme

1. Facebook, tko je od Vas gore?
    By McLaren in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 191
    Posljednji post: 18-03-2010, 18:29
  2. [FACEBOOK] Moguce kako skinuti video?
    By avantgard in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 31-01-2009, 00:31
  3. Facebook-što o njemu znate?
    By Moby in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 16-12-2008, 20:53
  4. M55 i Java profil
    By ficho in forum Siemens X5x
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 02-11-2003, 19:14

Bookmarks