tako je. prvi put pod garancijom je besplatno, kasnije se placa 150 kn.
Phonecode se obično može maknuti unlock programima. Da li trenutno postoji za CX65 ne znam. Ako i ne uskoro će se pojaviti i onda jednostavno otključaš mob i drugi puta paziš. Netko je prije nekih mjesec dana napisao da ako je mob pod garancijom u Siemensu ti prvi put skinu phonecode besplatno. Svako slijedeće skidanje naplaćuju 150 kn.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je. prvi put pod garancijom je besplatno, kasnije se placa 150 kn.
maraschino - PTICICA
okej! tnx!
and ...
imate li neku favorite stranicu za takve programe ??
and ... dali se nesto moze (takve riječi se ovdje ne koriste) takvim programima u
mu/ru/kama amatera ??
Zadnji uredio Sljaka : 19-11-2004 u 21:46
moze se zeznuti, ali se moze i popraviti...
mozes poceti sa www.siemensfreaks.com
maraschino - PTICICA
tnx ..
previse posla ^^;;;;
ajde izvuci cu se na garanciju ...
hvala =)
ima jos jedna opcija. bit ce danas ili sutra ne netu (www.siemensfreaks.com), ali ako nesto pođe po krivu - nemas pravo garancije. Mislim da ti je najbolje otici u servis, i tako ti je besplatno...
maraschino - PTICICA
Koje melodije pleja vas cx?
Meni nece da svira mmf fajlove a imam hrpu od starog st55 koji jeplejo sve osim mp3-ca
U jednoj sam temi na forumu pročita(sad je nemogu nać)da se mobitel(cx65)može zeznit tj.da se mogu snimat video klipovi dulje od 30 sekundi.
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
maraschino - PTICICA
Se može kako staviti koja pjesma u taj mobitel pa da to bude zvono
Ljudi pomagajte.
Sa siemensovih stranica sam skinuo mpm i početne postavke mobitela i povezao se sa mobitelom preko IR. Pola stvari u MPM-u ne radi (izrada backupa, pripremanje mms-a) pa sam odlučio formatirati mobitel. To je proteklo u redu, ali se nakon toga javio problem. Nemam više aplikacija u mobitelu, jer u fileu početnih postavki mobitela nisu stavljene, nego su samo otvoreni đepovi, Da li tko ima kakvu ideju što da radim, jer mi se mobitel ne šalje u servis (bez njega ću bit 10-15 dana, jer ga moram slati iz Rijeke u Zagreb)?
Palo mi je na pamet, ako mi netko od vas može poslati mailom sve podatke iz njegovog mobitela?
Unaprijed hvala
pogledaj za flex memoriju negdje na netu - sigurno ces naci. ili ti moze netko i poslati svoje...
Dosta opcija na MPM ne radi preko IrDA vec samo preko kabela...
maraschino - PTICICA
Ja sam pokušao potražiti na netu flex memoriju, ali bez uspjeha. Od fileova koji se nude, sve su to kopije zipa koji je na siemensovim stranicama, ali to nije potpuni backup,jer u folderu java su otvoreni samo folderi, a od jar fileova ništa. Što da sad radim? Ima li tko kakvu ideju?
pa neka ih netko izvuce sa svog moba pa ti ih posalje...
ja na zalost nemam taj mob...
maraschino - PTICICA
Da li ti fale samo Java aplikacije ili kompletna flex memorija?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
fale mi samo java aplikacije
Ako netko ima volje da mi pošalje,... bio bih jako zahvalan
Napiši koje, možda netko zna gdje ih ima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
treba mi photoeditor
Skinuo sam emulator za cx65 i neke igre sa neta (jar i sis sa Mobango sajta) ali kad sam ih stavio na emulator stalno mi javlja neki problem (file possibly corupted)!
Jel to do igrica ili do emulatora!
Puno besplatnih igrica Wormsi, 3D Rally
http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/ind...ctory=java/hry
dečki imam problem .
frendici poslao temu preko ir-a,ona primila teme ali neda se instalirati imaju neku grešku.
probao izbrisati ali one samo za čitanje.
teme zapele u data inbox i nedaju se .
Već je bilo o tome rijeći na forumu,ali dobro.Prvo ideš u Postvke,pa Telefon,pa Asistent mem.,pa Misc,Data Inbox,i to iz Data Inbox-a obrišeš.
Skinuo novi SW za CX65 sa simensovih stranica, i kad ga pokrenem (sve prema uputama) ugasi mob i kaze wrong SW. Zake? I jos jedno pitanje: Dal moram prije stavljanja novog SW-a stavit orginalne ikone (imam one od S65)?
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
ne moras staviti originalne ikone. Mozda imas vec veci fw nego sto pokusavas ubaciti. Koja je verzija tvog fw-a na mobu? Jesi 100% siguran da si skinia pravi fw fajl? Jer ne ide bilo koja na bilo koju...
maraschino - PTICICA
Bookmarks