jao, jesmo malo narajcani..............
Pozdrav,ekipo !!! Evo ja sam se prvi put registrirao na hrvatski forum,inace sam bio na stranim pa da vidim kak je kod vas
Inace takoder koristim SX1 ....![]()
Pa htio bih pitati ovako :
Daj mi recite nekoliko lijepih programa za sx1 kojim mogu hachati druge mobitele..dakle ukljucen mi je bluetooth,ukljucen je i njegov te mu se mogu spojiti na njegov mobitel bez njegova znanja preko bluetootha te mu hackam mob (dakle,brisem,pisem,mjenjam,premjesam itd....)..Imam jedan koji radi samo protiv P900 i jos jedan koji ne kuzim,nes nevalja s njim..
Pa ekipe , pisete....![]()
jao, jesmo malo narajcani..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
na tvoju zalost neznam za neki takav soft koji bi radio na sx1. ali zar ne mislis da je malo vjerojatno da ce bas taj netko imati ukljucen bt, bas kad si ti kraj njega?
No dobro, svakome svoj gust...
maraschino - PTICICA
@atze... Samo jedno pitanje. Kako bi se osjećao da tebi netko hacka mob? Pod pretpostavkom da je to moguće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim,kakvo je to glupo pitanje...To koda te pitam kako bi se osjecao da ti netko hacka PC..pa naravno da bise osjecao glupo...Izvorno postao Sljaka
![]()
Gle,imas svakavih debila na ovakvom svijetu,a podosta u zgIzvorno postao 3aTmr
Nasao sam se u vise situaciju gdje je ljudima samo ovako bio upaljen bluetooth..evo moj prvi frend ima stalno upaljen BT..a i uostalom,zar nisi cuo za prvi virus za mobitelke..RAdi ti tako da se siri preko BT na druge mobitele,a da korisnik niti nezna... radi tako da onemogucuje korisniku izgasiti BT,a cilj mu je samo da crpi sto vise baterije..tako da i takvi ljudi imaju stalno upaljen BT sve dok ga ne poprave...a da ne govorim o novijim virusima gdje ljudi niti neznaju da im je BT upaljen..imao mi ga je frend na P900...
regards![]()
![]()
Ima jako puno (vecina) korisnika koji nemaju pojma sto im se desava na mobu, pa tako mozes sl45i pretvoriti uređaj za prisluskivanje - to je samo jedan od primjera, a ima ih mnogo; sto ne znaci da odobravam takvo ponasanje. Tj. hacking drugih mobitela i sl. Jednostavno mislim da se privatnost nebi smijela na taj nacin povrijediti...
Ali kako sam vec napisao, ako ti to predstavlja neki gust, onda dobro, ali pazi da te neko ne skuzi, mogao bi naletjeti na krivu osobu
A uvijek mozes i sam pokusati isprogramirati neku aplikaciju ili java midlet; mozda cak i flash patch koji bi nesto takvo omogucio...
maraschino - PTICICA
[QUOTE=3aTmr]Ali kako sam vec napisao, ako ti to predstavlja neki gust, onda dobro, ali pazi da te neko ne skuzi, mogao bi naletjeti na krivu osobu[QUOTE]
EEEeeeeee,to je vec neka druga stvar
P.S. ova tema nije jos zavrsena,ak netko nes zna,nek napise post
regards![]()
![]()
@atze... Vidi, ti si interesantan, ti bi se osjećao glupo, a ipak si spreman drugom priuštiti da se glupo osjeća.
Tebi, a svima koji slično misle, na znanje da je ovaj forum namijenjen tome da se ljudima pomogne, a ne da im se radi šteta.
Zbog toga je ova tema
I još nešto promijeni potpis jer vrijeđanja nisu poželjna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks