Pozdrav,ekipo !!! Evo ja sam se prvi put registrirao na hrvatski forum,inace sam bio na stranim pa da vidim kak je kod vas
Inace takoder koristim SX1 ....![]()
Pa htio bih pitati ovako :
Daj mi recite nekoliko lijepih programa za sx1 kojim mogu hachati druge mobitele..dakle ukljucen mi je bluetooth,ukljucen je i njegov te mu se mogu spojiti na njegov mobitel bez njegova znanja preko bluetootha te mu hackam mob (dakle,brisem,pisem,mjenjam,premjesam itd....)..Imam jedan koji radi samo protiv P900 i jos jedan koji ne kuzim,nes nevalja s njim..
Pa ekipe , pisete....![]()

Nasao sam se u vise situaciju gdje je ljudima samo ovako bio upaljen bluetooth..evo moj prvi frend ima stalno upaljen BT..a i uostalom,zar nisi cuo za prvi virus za mobitelke..RAdi ti tako da se siri preko BT na druge mobitele,a da korisnik niti nezna... radi tako da onemogucuje korisniku izgasiti BT,a cilj mu je samo da crpi sto vise baterije..tako da i takvi ljudi imaju stalno upaljen BT sve dok ga ne poprave...a da ne govorim o novijim virusima gdje ljudi niti neznaju da im je BT upaljen..imao mi ga je frend na P900...

Bookmarks