= Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
a...

postavke čega:
Profil imam General i to je to. Kad hoću isključiti tonove stavim u Silent mod.
Handy Alarm: verzija 1.0 Full, Alarm sound e to si pogledaj. Imam namiještenu mp3 melodiju snimljenu na mem. telefona, pogledaj dali ti imaš kakvu uopće postavljenu. Onda moraš naštimati kad hoćeš da ti zvoni, npr. Work days te isto tako moraš staviti i koji su ti ti dani.

Neznam te još što god interesiraili? pitaj.

...ili probaj jednostavno isključit pa upalit mobitel da se malo posloži.
Evo, uspio sam djelomično. Dakle u nečujnome profilu je (sve po defaultu, znači sve postavke isključene, tipa tonovi upozorenja i slično, samo je vibracija upaljena). Ja sam uspio naći 1.0.1. Full verziju Handy Alarma. Za ovo si imao pravo, da, nijedna melodija mi nije bila odabrana kao zvono, to sam riješio i na kraju odabrao radne dane, pon, uto, sri, čet i pet. Sve super, isprobano radi! ALI... ali, kada radim novi alarm, i stavim ga bez obzira na sljedeća 24 sata/jedanput/radnim danima - ALI DA JE SUTRADAN (znači poslije pola noći kad se mijenja datum) on mi napiše preostalo 13-14 dana!? Evo primjera: stavljao sam budilicu za sutra ujutro u 07:00, bez obzira na sljedeća 24 sata/jedanput/radnim danima/tjedno i ostale opcije koje god da jesu, kada sam spremio alarm napiše mi preostalo: 13-14 dana i još nešto minuta!? Znate možda o čemu se radi ovdje? Kao neki glupi bug da se datumi ne podudaraju?!