Pozdrav svima.
Zanima me kakva je razlika u spajanju preko data.vip.hr i carnet.vip.hr apn-ova? Pitam zato jer je cura uzela ugovor na godinu dana i trebala je u postavkama napravit novi account u kojem je, izmedu ostalog, trebala upisati pod apn carnet.vip.hr, no ona to nije napravila nego je isla preko defaultnih postavki, tj. preko data.vip.hr. U Sluzbi za korisnike kazu da nema veze preko kojeg ide, sve dok ne radi dodatni promet (iznad 1 Gb) jer ce u slucaju data.vip.hr placati duplo vise za ostvareni promet iznad 1Gb,za razliku od carnet.vip.hr, gdje je 0.28 kn po Mb,a ako ostane unutar 1Gb, naplacuje joj se samo mjesecna pretplata od 100 kn. Druga osoba iz sluzbe za korisnike mi je pak rekla da se ona uopce ne moze spojiti preko data.vip.apn ako ide preko carnet opcije. Problem je, naime, u racunu koji je dobila za prosli mjesec u kojem su joj uredno naplatili 100 kn pretplate, ali i u stavci pod posebnim uslugama pise broadband connection,broj usluga 134, i cijena od oko 330 kn.
Ono sto sam pomislio je da su joj naplatili spajanje preko data.vip.hr apn-a neovisno o pretplati koju placa. Njihovo objasnjenje je da joj je netko upao preko wLana u racunalo i radio dodatni promet koji se kod nje ne ocitava (u brojacu prometa).

Odgovori uz citat

Bookmarks