Zadnji uredio HCSC : 18-03-2009 u 09:43 Razlog: dodani tagovi u naslov
joj, nisam mogao, a de ne prokomentiram ovaj uređaj. Pogotovo 1GHz Qualcomm procesor (da 1GHz, mislim da će to "letit"), a i 4.1" za ekran (isto izvan današnjih okvira), bogme svaka pohvala. Naravno tu je Windows Mobile 6.1 Professional...
e sad dolazimo na dizajn..... dosta baca na iPhone, sve u svemu moj osvrt na dizajn, meni se pretjerano ne sviđa, možda uopće.
Dizajn mi se sviđa, karakteristike obećavaju. Još da su se malo potrudili oko kamere ...
Dizajn mi se svida stvarno je lijep,specs. takoder pogotvo ekran,jedino kamera iako ovo nije vrsta mobitela da kamera bude izvrsna
Mobitel je pravi Pantagruel među mobovima (pogledajte usporedbu iPhone- tg01)
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
..sve je za 5-..osim,... tako veliki ekran,a toliko mjesta između ruba i njega...bit če malo poveeči uređaj..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
istina bog bit će poveći komad , al je jebena pila
samo kolko će koštat i oće bit dostupan na našem tržištu
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
mene vise plasi kapacitet baterije s obzirom na debljinu mobitela.
majke koliki je! ali svaka čast, 1GHz procesor, dobar ekran... sve je to dobro samo mi je kamera preslaba... svejedno, ulazi u razmatranje kao jedan od potencijalnih kupovina u vrijeme kad se pojavi
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
...nadam se da če ga bit u hr-...
bdw..skoro cijeli iphone stane u njegov ekran..xd...meni je odlično..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Nekada su svi kupovali što manje mobitele. Danas je ovakav komad sasvim normalan.
Pa to je normalno,trendovi se mijenjaju.Danas je važno da je što tanji,a sve ostalo i nije bitno.
Točno. Uostalom ovo je poslovni mob, a tu su ipak važne neke druge stvari.
Nadam se da će doći kod nas.
Ako nece doci Toshiba doci ce htc na toj platformi
www.digitimes.com/news/a20090205PD202.html
Odlična vijest!
A kako HTC izbacuje sve jače i jače mobitele ovo bi mogao biti pravi stroj.
U prodaju dolazi na ljeto:
http://news.softpedia.com/news/Toshi...r-104540.shtml
Baterija je 1000mAh,sto ovaj uređaj izbacuje iz svih kombinacija za neko ozbiljno koristenje.![]()
Zadnji uredio Vepar : 04-03-2009 u 13:19
Napokon mi je stigao u ruke "monstrum" iz Toshibe.
Toshiba TG01 je prvi smarpthone koji koristi Qualcomm Snapdragon chipset od 1Ghz, sto znaci da su preformanse ovog uredjaja vrlo velike. Uz to, ima velik ekran osjetljiv na dodir od 4.1" rezolucije 800x480 pixela (WVGA). Operativni sustav je Windows Mobile 6.1 Professional sa posebnim 3D suceljem.
Kad smo kod ostalih funkcija, tu je ugradjeni GPS prijamnik, WiFi, HSDPA i micro SD utor za dodatnu memoriju. Toshiba je naravno pazila i na dimenzije, stoga unatoc velicini ekrana, uredjaj je "debel" samo 9.9mm te na poledjini sadrzi kameru.
Takodjer uredjaj ima G senzor koji prosiruje zabavu na ovom uredjaju, poput pomaka za primanje ili odbijanje razgovora, igrice itd.
Moram priznati da je uredjaj zbilja tanki, tanji od iPhonea 3GS, a ekran je zbilja izvrstan. Ovo ce biti dobar konkurent HTC HD2-u.
Radit cu opsezniji review tokom ovih dana, stoga pitanja samo pisite ovdje pa da provjerim odmah na uredjaju.
Btw, Windows 7 ga je odmah prepoznao, bez ikakvih problema.
Zadnji uredio HCSC : 03-12-2009 u 16:09 Razlog: naslov
Bookmarks