molim?
pa ak te provocirao na hrvatskom očito si žrtva prank calla neke primitivčine.
a kakav je to podatkovni poziv molim lijepo? misliš wap? :S
molim?
pa ak te provocirao na hrvatskom očito si žrtva prank calla neke primitivčine.
a kakav je to podatkovni poziv molim lijepo? misliš wap? :S
ne, kao normalni poziv, samo nije pisalo tko zove, vec samo podatkovni poziv. a zvuk melodije je bio kao na onim starim telefonima kad nekog zoves.
Nemam pojma... Podatkovni poziv? :S
Elem, ja sam na Eronet broj dobio od Eronet-a obavjest-poruku da "ako dobijem (propušteni) poziv od nekog +xyxyxcblablabla broja, da obrišem iz liste, i nikako ne zovem!"
I, fakat, nakon par dana sam imao taj propušteni... I majka isto... I, obrisao sam, nikome ništa... Ne bi me čudilo da operateri (pogotovo BiH, tamni vilajet) imaju svojih prstića u tome...
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
nemaju operateri ništa s tim...
nego se netko dosjetio toga, i s određenim programima slao poruke na sve brojeve u mreži, pozivi se preusmjeravaju negdje na neki strani i daleki broj, te njemu sjeda lova...
operateri mogu pošteno najebati jer bi oni trebali korisnike štititi od takvih spamova i poziva, stoga, vjeruj mi, nemaju nikakve prste u tome...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jel netko zna sto znaci kad ti piše... umjesto broja/ime osobe - piše ''podatkovni poziv'' ?? WTF?!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks