Čisto sumnjam jer je MP3 sam po sebi vrlo komprimiran file.
Negdje sam procito da postoji program s kojim se moze sabiti mp3 na neznam nesto malo kilobajta a ne da bude po 2,3 MB a ne gubi se na kvaliteti.
Jel ovu moju karticu od 32MB bas nemoz nahranit s nesto puno pjesama.
Vjerujem da postoji nesto jel ako ima onaj Smart Movie Converter za video fajlove onda mora da bude i nesto za mp3-ce?!
Čisto sumnjam jer je MP3 sam po sebi vrlo komprimiran file.
...we are eternal all this pain is an illusion...
nisam čuo da postoji tak nešto i kvaliteta bi bila koma(??!!par kilobajta pjesma), smanji bitrate, sreži pjesmu u neru....
NET je na svakom BUG DVD-u.
I koliko je onda smanjenje?
...ili prebaci u puno lošiji AMR...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
najbolje u .ogg ako je vec podrzan
to sam vec pisao na news grupama.
program se zove dBpower AMP music converter (mislim da s njim ide i player,ali svi programi sviraju takve konvertirane mp3-ice).
skinuo s istoimenih stranica kao i program.
npr.neku pjesmu ede majke sa 5,24 mb konvertirao u 48kb u mono (ionako je mono zvuk na n gage-u),i tada zauzima 1,3 mb
zeemax
na n-gage qd je mono zvuk, na n-gage je stereo![]()
@guzda
Ako sam dobro shvatio to bi trebalo bit ovo http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm
@hrco
Pa neznam jel postoji plejer za N6600 koji vrti .ogg
@svi
Mozda sam ja nesto gore zeznio pa se nismo razumjeli. Pitanje je vezano za N6600 a ne na neki player na kompu ako je neko na to mislio.
pa što ima veze gdje ćeš konvertirat (bitno je što efikasnije i brže riješenje)?konvertiraš na kompu i baciš preko BT-a
zeemax
Skinio sam dBpower AMP music converter s gore navedenog linka i sljaka odlicno.
Smanjim stvar od 3-4Mb na svega 1Mb i loool buraz nema razlike nikake kad slusam na fontelu.
super!drago mi je da ti se sviđa.:-)
zeemax
@HRCO potrazi OggPlay, izvrstan MP3/AAC/OGG player
nasao jos odavnoIzvorno postao Cykke
ma da to je standardno mp3 prebacivanje 128kbps u 64kbs zvuk, ali mi se cini zvuk nekako drven (prigusen) dok se na .ogg mp3 od 128kbps prebaci u .ogg u 64kbps kvaliteta ostaje ista.Izvorno postao sile
O.k. to samo mi reci koji player za njoku pusta .ogg fajlove?
OggPlay <- odlican
e pa cykke je vec dvaput napisaopa bi mogao jos koji put
evo i str. http://ngage.dcemu.co.uk/oggplay.shtml
Da slazem se ogg je odlican, stavis na minimum kvalitetu sto je na razini mobitelovog zvucnika i uzivas.
A daj mi recite koja je razlika onda na mobu? Meni osobno je MP3Player super, svira skroz tiho, a i dosta glasno. Prebacim u 40 ili 48 kbps, veličina se smanji za 80-ak % i to je to. Mislite da ima razlike na mobu da li je 48kbps .mp3 ili 48kbps .ogg?
Zadnji uredio darkovsky : 16-11-2004 u 00:00
...ima razlike...probaj napravit mali test pa ćeš vidjet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks