Ja se slazem s tobom Borisse... Lijepo si rekao da je ovo najrevolucionarniji mobitel, ali to nuzno i ne podrazumijeva da je najbolji, istina, donio je nešto novo, tj. prosirio standarde i funkcije telefona do tada, ali pitanje je bilo koji je mobitel najbolji, a ne koji je najrevolucionarniji? Ovom mobitelu zacijelo trebamo predati jedno veliko HVALA ali reci da je najbolji, mislim, da bi danas bilo malo pretjerano. Pogledajte mu velicinu, mislim da bi samo to bilo dovoljno da mu se skine titula najboljeg... nemam osobno nista protiv ovog modela, cak sam ga i navela medju najboljima, ali jos jednom napominjem da se pojmovi najbolji i revolucionarniji moraju jako distancirati ako zelimo da ova rasprava tece u smislu za koji je i najmjenjena. Jer kao sto je Boriss rekao da je ovo najrevolucionarniji mobitel, tako bi i ja mogla reci da je neki mobitel XX prvi koji je donio nesto XX i zato je najbolji, mislim da to nebi bilo ok... Hvala
P.S. Boriss nemam osobno nista protiv tebe i ovog mobitela da nebi slucajno posumnjao?!
MARINA

Bookmarks