N96 je kompletniji mobitel jer ima symbian, Wi-Fi i klasičnu tipkovnicu.Pixon ima veći ekran i 8mp kameru,ali s obzirom da se radi o dvije različite koncepcije,teško je reći koji je bolji.
M8800 pixon
N96
N96 je kompletniji mobitel jer ima symbian, Wi-Fi i klasičnu tipkovnicu.Pixon ima veći ekran i 8mp kameru,ali s obzirom da se radi o dvije različite koncepcije,teško je reći koji je bolji.
Meni je jedina velika zamjerka na N96 jako slaba baterija inače dobar mob
A šta se tiče pixona nedostatak wlana (koliko sam vidio u specifikacijama)
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i sam si rekao da pixon nema wlan...sam procjeni koliko ti je to bitno...ja primjerice sam odustao od dosta mobitela upravo zbog tog razloga i zbog navigacije ( garmin ) koju mozes stavit na symbian mobitele, dok za druge ne znam...
danas sam se igrao sa n96 u tmobileu. mob mi je ruzan. veliki ekran, ali pixeli se vide na kilometre naspram pixona koji ima jedan od najljepsih ekran, isto tako i kvaliteta izrade, da ne nabrajam dalje. n96 ima prednost jedino u symbianu, nista drugo.
Dinamo rules!!!
n96 ima 2.8 inca ekran sa qvga rezom i ti pixeli na ekrani su veoma uocljivi, morali su stavit vecu rezu za ovakvu klasu telefona.
Dinamo rules!!!
Bookmarks