možda bi bilo dobro naglasiti da nisam (bar ne još) mobitel "freak" koji će mijenjat mobitel svakih 2 mjeseca, ilustracije radi, imam već više od 2 god SE k610i i super sam zadovoljan, ali već se ipak malo ofucao, izgledom i mogućnostima, ali nikad nikakvih problema do sada i btw ono šta sam gledao slike s kamere N85 kao primjeri, moj SE ga pere sa 2.0 megapixela (bar mi se tako čini). Sad bi htio probat Symbian i već vidin da ću vjerovatno pogriješit šta se tiče izbora mob-a ali hebemu mame me sve te mogućnosti N85
dakle,
@moby u 5 mjeseci, otišao slide i mikrofon, vidia san tamo da si bija nezadovoljan i zvukom iz slušalica i još s nekim sitnicama...

) mobitel "freak" koji će mijenjat mobitel svakih 2 mjeseca, ilustracije radi, imam već više od 2 god SE k610i i super sam zadovoljan, ali već se ipak malo ofucao, izgledom i mogućnostima, ali nikad nikakvih problema do sada i btw ono šta sam gledao slike s kamere N85 kao primjeri, moj SE ga pere sa 2.0 megapixela (bar mi se tako čini). Sad bi htio probat Symbian i već vidin da ću vjerovatno pogriješit šta se tiče izbora mob-a ali hebemu mame me sve te mogućnosti N85 
Odgovori uz citat
Bookmarks