Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stavi ispod poklopca baterije neki mali komadic gume nekakve i rijesio si klimanje...tako sam bar ja na n96 napravio

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ makec994, da već sam u toj fazi da mi gornji dio lupka o donji dio. A posebice se rasklimanost osjetila dok sam držao uključen navi kotačić pa dok palcem vrtiš, osjetim gornji slide mehanizam kako radi. Ništa, odnjet ću u Mobis. Nadam se da će to ok namjestit; da neće napravti još veće sranje jer ne volim kad mi se rastavlja telefon.

= Citat = Izvorno postao Dexy Pregledaj post
    Stavi ispod poklopca baterije neki mali komadic gume nekakve i rijesio si klimanje...tako sam bar ja na n96 napravio
    Dal bi mi ta guma smetala radu telefona obzirom da je u poklopcu baterije antena za FM odašiljač i antena telefona?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao toknezev Pregledaj post
    @ makec994, da već sam u toj fazi da mi gornji dio lupka o donji dio. A posebice se rasklimanost osjetila dok sam držao uključen navi kotačić pa dok palcem vrtiš, osjetim gornji slide mehanizam kako radi. Ništa, odnjet ću u Mobis. Nadam se da će to ok namjestit; da neće napravti još veće sranje jer ne volim kad mi se rastavlja telefon.

Dal bi mi ta guma smetala radu telefona obzirom da je u poklopcu baterije antena za FM odašiljač i antena telefona?

E da, ali moras imat para sa sobom. Najvjerojatnije ce ti pocet sra* kako se "treba" zamijenit gornja maska, pa ovo, pa ono, pa bolje pazi na kaj ti lupe cijenu. Tak su meni napucali 300kn samo zato kaj mi se maska odljepila sa ljeve strane na gornjem dijelu telefona, pa moras pazit.

Guma ti nece nista smetat. Naso sam jednu ful malu gumicu i ubacio je izmedu baterije i poklopca i presretan sam. Ne skripi vise
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne vjerujem da ce oni to radit...takav je mob i moras se s tim pomirit ...nije slide na n85 nista revolucionaran , odnosno isti je kao i na svakoj n seriji

meni ne smeta, moras pogodit tamo di ti skripi i to je to......

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne vjerujem da ce oni to radit...takav je mob i moras se s tim pomirit ...nije slide na n85 nista revolucionaran , odnosno isti je kao i na svakoj n seriji

meni ne smeta, moras pogodit tamo di ti skripi i to je to......
    Ma daj ne blebetaj o onome sto neznas! Gle ja sam bio kod Mobisa, rekao u cemu je problem i ostavio mobitel. I sljedeci dan sam dobio obavjest da je mobitel gotov i platio neznam oko 150 kn i slide ko nov, ne skripi i ne lupka. Oni su duzni barem pokusat nesto popravit, zato sto su jedini ovlasteni Nokija serviseri u Hrvatskoj.

@Moby: Daj molim te, ako ti nije problem, slikaj to kako si stavio za slide selotejp, i za poklopac tu traku. Pa ih uploadaj da svi vide.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    Ma daj ne blebetaj o onome sto neznas! Gle ja sam bio kod Mobisa, rekao u cemu je problem i ostavio mobitel. I sljedeci dan sam dobio obavjest da je mobitel gotov i platio neznam oko 150 kn i slide ko nov, ne skripi i ne lupka. Oni su duzni barem pokusat nesto popravit, zato sto su jedini ovlasteni Nokija serviseri u Hrvatskoj.

@Moby: Daj molim te, ako ti nije problem, slikaj to kako si stavio za slide selotejp, i za poklopac tu traku. Pa ih uploadaj da svi vide.

uuu ....jel ti jos baterija drzi 7 dana na n96

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uuu ....jel ti jos baterija drzi 7 dana na n96
    Nop sada drži 8 dana , no ovo je offtopic.

Bio sam jučer u Avenue Mall-u, u T-Lopov centru. I tamo sam se raspitivao u vezi N85, i jedan malo zbunjeni operater je rekao da će doč do kraja 6. mjeseca u njihovu ponudu. No nije rekao da će 100% nego da su velike vjerojatnosti da će doč, a mi si sad mislimo

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Imaš na YouTube-u filmić o lijepljenju selotejpa na N85. Ukucaj "N85 slide problem".
    A ovo na bateriji, zaboga, komad koji se stavi iza baterije. Stavi ga malo bliže donjem dijelu, znači ne preko baterije jer će ti i dalje lupkati. Pola neka bude na bateriji, a pola na onom "čvrstom" dijelu.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (...)Gle ja sam bio kod Mobisa, rekao u cemu je problem i ostavio mobitel. I sljedeci dan sam dobio obavjest da je mobitel gotov i platio neznam oko 150 kn i slide ko nov, ne skripi i ne lupka. Oni su duzni barem pokusat nesto popravit, zato sto su jedini ovlasteni Nokija serviseri u Hrvatskoj.(...)
    Pa zar to namještanje slide mehanizma ne spada pod garanciju? Nisam planirao im to ništa platiti.

Dodatno pitanje o N85:
    imam unešen kalendarski zapis (podsjetnik) s uključenim alarmom (npr u 13:00). On mi odsignalizira u 13h (da moram ić skočit padobranom, borit se s anakondama, ili što mi je već taj dan u planu (za slučaj da neka zgodna djevojka čita ), i kad kasnije tog dana ulazim u kalendar unijeti novi podsjetnik, sastanak on mi javi "jedan ili više alarama propušteno zbog promjene sata" (to mi je javljao i prije i poslije pomjeranja sata jedan unaprijed)

I to svaki put! Dal imam nešt krivo podešeno ili nešt moram ugasit jer me živcira čitat svaki put tu poruku? Hvala

Slične teme

1. [N96] Korisnički review
    By marin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 294
    Posljednji post: 26-04-2016, 19:01
  2. G800 [Korisnički review]
    By therrlu in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-10-2009, 18:00
  3. [6220c] Korisnički review
    By T-Maca in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 41