= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
Ma da, ja inače imam velika očekivanja od mobitela za koje izdvojim 60% mjesečne plaće.
Taj problem kojega imam s N85 i zvukom u slušalici se javlja i na SGH E251 primjerice, znači da nije do Nokije.
Što još, da ona plastika oko tipki za javljanje i prekid razgovora redovito počne "šetati" jer s vremenom nastane luft, i kako grebe o gornji dio koji je također od plastike-dođe do škripanja. Mene to zna izluditi, a drugi to ni ne primjete.
Zvučnici bi mogli stvarno biti jači, pogotovo kada uzmeš npr. 5130, jeftinjak od 600-tinjak kuna koji ima zvučnik da se slediš!

E, obično ovako visoko pozicionirane Nokije iz N-serije nisu baš za duge staze (tko se danas sjeća obične N95, prije 2 godine najboljega mobitela na tržištu ili pak N80 koji je koštao kao Rolls Royce prije 3 godine), a SE su se pokazali izvanredno dobrima na duge staze. Možda da razmisliš o C905 ili sl.? Ili, kako kažeš, ako ti izbacivanje novih modela svaka 3 mjeseca ne igra ulogu, kupi si N85. Ne znam koji je model može baš potpuno istisnuti. N86 je kopija N85 uz neke korekcije.
ma evo postajem polako siguran da ću odkantat n85, a za dalje ću još vidit.
c905 mi recimo potpuno odgovara ali hebi ga nije symbian

možda pričekam još par dana jer mi je reka prijatelj iz Tele2 da će možda imat do kraja tjedna neke nove ponude, ali nije sigurno a možda uzmen odma danas e63 i to je to, je da je kapula ali bar nema kliznog mehanizma