5800 mi ima frend, i bas mi je sugav ekran, treba u menu 2 puta klikat ko na misu, a i zvuk mi nije nesto
5800 mi ima frend, i bas mi je sugav ekran, treba u menu 2 puta klikat ko na misu, a i zvuk mi nije nesto
Cini mi se da je forumas odgovorio na svoje pitanje... Kamera mu nije toliko vazna vec internet i youtube. I nakon toga pitanje da li je iskustvo gledanja youtubea bolje na 2,4 ili 3,2 ekranu.
Razlika nije malo veci zaslon, vec nesto vise od 30% veci zaslon, znaci za 1/3 veci. To nikako nije malo. Uzmite lcd od 82cm i onaj od 107cm (otprilike isto 30% veci ekran).
Dalje, komentar da je N82 cigletina stvarno nije potreban jer telefon uopce kad se primi u ruku nije velik. Prosla su vremena Nokie 8210 i ne znam kakvih sve Panasonic minijaturizacija. N82 je, ili ce bit vjerojatno najuspjesniji model Nokie (barem u razini N73) i kao all in one mobitel je fenomenalan i svakome tko si ga moze kupit bi ga preporucio. Vec dokazan stroj.
5800 je novi mobitel koji ako programska podrska bude dobra ce bit super, ali ne znam koliko sad ima programa za taj mobitel i koliko se mogu koristiti vec postojeci symb programi. Taj model nisam drzao u ruci, pa ne znam niti da li izgleda jeftino, niti kakva je kamera, ali ako se usporedba radi na papiru i prema onome sto si rekao da ti treba, to je mobitel za tebe.
Bookmarks