Ajde Coma uleti i reci da imaš ipod od 20gb da ćelavi bude ljubomoran...
...Chelex upravo puni iPod mini![]()
evo ulecem i kazem ti da sam nedavno prebacio sve pjesme na ipod, imam ih oko 6gb, ako oces mogu ti ih dat........... joj sorry zaboravio sam, TEBI NEBI STALO 6GB!!!!!![]()
Uf, bedare, 4gb je stvarno malo...![]()
ja ga uopce nemam(jadan)
![]()
@gog ali ga nemres prikopcat i skopirat sve ojesme na njega, nego se moras uvjek zajebavat koje ces pjesme odabrati, a kao prijenosni hard je jako koristan. ma ajde necu se ja ovjde prepucavati, da je u ducanu bilo minija, ja bi ga isto kupio, ali kao sto rekoh nije mi zao sto sam kupio obicnog, velicina uopce ne smeta, jer je jako tanak(sise u djepu osjetim sl55 nego ipod)
...pa kad ga nosiš u ruci da ga svi vide...
Usput koje sve formate podržava iPod???
fak ja ne osjetim sise u džepu!Izvorno postao coma_zgb
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nek se on pokopa,ja sam za krizmu dobio Nesto takvo ima 40gb,iPod je i plave boje,mozda i taj mini i valjda ga necu napunit 100 godina
Ma zakon je taj I-pod, a 4 GB muzike je dovoljno i za mjesec dana boravka na pustom otoku bez kompa.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i ti si mi nekakav budući dok...Izvorno postao whiteboy
...a i možeš ga pojesti kad ogladniš...Izvorno postao whiteboy
(fak quotam samo na WB komentare još će ispasti da...)
Hijao, pa zaboravio sam na ovu temu...da vidimo:
iPod mini za početak nije moj, ali uživam do ponedjeljka kad ga moram vratit![]()
Inače, bolji je od normalnog iPoda jer je po mom mišljenju 40 GB overkill (ili 100GB slučaju onog malog pogrebnika koji me oće pokopat i ne zna što uopće ima ali svejedno pametuje o iPodu)
Koma, dobro si rekao da dobro služi kao prijenosni disk, ali ja već imam prijenosni disk od 160 GB, a toliko nema niti jedan iPod
Mini je zakon, super izgleda, dimenzije su savršene, ne nosi se u džepu već uz njega dobiš klipsu za pojas, ja sam ga kačio o džep, a pi*ke padaju![]()
Je ali taj tvoj prenosni disk je veličine (s torbicom) nekog manjeg laptopa...Izvorno postao Ch3lawy
Bookmarks