zasto ovo nisi stavio u web developing/promocija...?
inace, imas podrsku od mene![]()
Ubrzo ce na netu svjetlo dana ugledati MOB.com.Ako ima netko tko bi želio pisati clanke ili dodavati freeware na site neka posalje mail na vllajec1@net.hr.
zasto ovo nisi stavio u web developing/promocija...?
inace, imas podrsku od mene![]()
maraschino - PTICICA
I od mene. Koje djelove trebas?
Bluetooth, koji proizvodjac, samo reci...
Samo napisite sta bi radili,bilo koji proizvođač osim nokie...
Poslat cu vam preview na mail,samo recite(prjedlozi,kritike) i ako ko zna kako stavit folder na site za download neka napise
Kako to mislis, folder na site za download?
tako da netko moze downloadat neki zipani program
Zip-as program i stavis ga tamo gdje zelis da bude. Link postavis u obliku www.mob.com/Program.zip (ako je program u root-u stranice) ili www.mob.com/download/Program.zip (ako je program u mapi download, koja je u root-u stranice)...
Hvala,ajd daj svoj mail pa ako oces posaljem prve osnove(radene u front pageu,poslje cemo zavrstit u dreamvieweru)
@moderatori Premjestite ovo gdje treba!
@IvLajavec Umjesto da svakom šalješ preview na mail stavi ga negdje na web. Sigurno imaš bar 5 MB prostora. A čak i da nemaš vjerujem da će se naći toliko prostora kod bilo koga. Na taj način svi mogu vidjeti i dati sugestije, primjedbe i sl. , a ti ne moraš razmišljati kome si poslao preview, a kome nisi.
Inače i moja podrška.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajd samo javi dal je dosla jer mi se cini da nisam poslo(mozda dođu dvije),za Dark-a
Dosla su dva, ali u nutra je samo Smartmovie.rar
Pišite dečki možda vas uhvati neki ugledni hrvatski časopis
Imam insajd informejšn da većini sadašnjih članova jetra neće još dugoi to je vaša šansa!
Onda valjda nece ovo poslat a ima i dosat MB preko 25,samo ti to napisi pa posalji na mail ja danas idem na iskon da vidim kolko ce me kostat prostor na netu
Iskon ti je preskup za stranice kakve ti želiš napraviti. Ukoliko želiš mogu ti ponuditi suradnju na www.info-mob.com stranicama...
PA mogo bi...
Javi mi se na pm sa idejama pa ćemo se dogovoriti...
Bookmarks