Daj malo preciziraj. Nisi neki novi clan...
Koji font? Za sta?
Postoje editori i creatori za fontove,samo ih nikad nisam koristio...
Evo ovako skinuo sam sebi jedan font...al onako kako je on napravljen je nekak presitan...da li bi ga ja mogao kako editovat da zapravo velicina od recimo 16 predstavlja 8???
nadam se da me razumijete sta zelim!!!
###1410989180026
Daj malo preciziraj. Nisi neki novi clan...
Koji font? Za sta?
Postoje editori i creatori za fontove,samo ih nikad nisam koristio...
A da jednostavno povećaš veličinu fonta kod pisanja? Ne kužim zašto bi išao mijenjati cijeli set zbog veličine.
heh ma nisam novi neg sam bio u skripcu sa vremenom...a da malo preciziram...
skinuo sam font i zelim ga koristiti za msn...s tim da je on nekako pravljen pa izgleda veoma sitan...(u mene je postavka velicine fonta 8) - sitnicar sam!!!
eee kada postavim velicinu fonta na 16 tada on izgleda velicine 10 ili manje... s tim da onda se povecaju sva ostala slova u msn prozoru...pa me to iritira...
a zelio bi to nekak ukomponovat ukoliko je moguce!!!
###1410989180026
Ajme, što ga kompliciraš. Ti bi išao izjenjivati čitav set fonta zbog MSN-a. Odi na www.dafont.com i naći ćeš sigurno neki još bolji, samo moraš računati na to da 99% njih ne podržava hrvatske dijakritičke znakove (č, ć, š, đ , ž).
pribojavao sam se ovog odgovora...al eto nema veze...
sto je li complicated procedura???
###1410989180026
Uglavnom, svaki slovni znak imaš prikazan u "gridu" sa svakim pikselom koji ga tvori. I onda ih tamo brišeš ili dodaješ. I sigurno nije piece of cake procedura, odnosno da ćeš biti gotov za pola sata ako želiš cijeli set promijeniti.
aha...pa dobro nisam ni ocekivao da ce bit nesh super jednostavno...al nisam ocekivao da to bude procedura od nekoliko sati!!!
thanx anyway!
###1410989180026
Bookmarks