Nemoj uzimati Samsung. Mobitel jest dobro napravljan, ali za moj ukus, u otvorenom položaju stvarno je preglomazan.
U kući imam na sreću strinu koja se kuži u dizajn i te fore. Kad sam joj pokazao G810, prvo što je komentirala bilo je-Ovo je pravi "ruski mobitel", aludirajući valjda na Ladu, Moskvića i ostale ruske tvorevine.
Kao drugo, Samsung nema onaj prepoznatljiv Nokijin interfejs, na glavnom ekranu ne stoje sve one opcije kao ne series60 Nokijinim. Imaš samo opciju kalendarskih zapisa za danas, dok za WiFi moraš ići u meni i kopati po ikonama dok ne nađeš. Zaista frustrirajuće.
Jedino što mi se svidjelo jest kamera koja reagira u djeliću sekunde i pravi jako dobre fotke.
Sada, ako si spreman riskirati sve ostalo za dobru kameru, kupi si ga. Budi svjestan da i fotke sprema drugačije od Nokijinih modela, pa za ući u Galeriju opet moraš ući u meni i kopati i kopati.
Također meni nije htio preuzeti podatke s Nokia PC suitea, tj. morat ćeš, ako si radio nekakav backup s Nokijinim modelom, na neki drugi način prebaciti kontakte i svu drugu podršku.
Jbg, ovdje Nokia stvarno briljira (u podršci korisnicima preko Suitea) tako da će još puno vode proteći dok i Samsung ne ponudi nešto slično.
Nemoj ovo shvatiti kao glorifikaciju Nokije i pljuvanje po Samsungu. Čisto sam realno opisao moj doživljaj s G810. Čak sam ga bio kupio na bijelo, ali sam ga vratio isto poslijepodne (prodavač je bio susretljiv i stornirao je račun).

.gif)

Bookmarks