N78 ti ima Gps a N81 8gb 90 % nema. Osobno ne volim klizne i preklop mobove u ovom slucaju oba.
N78 uopce nema razmaka izmedju gumbi.
N81 8gb ima dosta klackav mehanizam.
Pozdrav raja.
Evo da vas pitam za misljenje.Hocu da kupim mobitel,ali se dvoumim koji da uzmem,da li da uzmem Noki-u N78 ili N81 sa 8 giga memorije.Da li N81 8GB ima navijuaciju,odnosno da instaliram Garmin a da mi netreba da kupujem gps,nego da li ona ima integrisani kao N95.Molim Vas pomozite mi.
POZDRAV
N78 ti ima Gps a N81 8gb 90 % nema. Osobno ne volim klizne i preklop mobove u ovom slucaju oba.
N78 uopce nema razmaka izmedju gumbi.
N81 8gb ima dosta klackav mehanizam.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Izaberi ono sta ti treba. Sigurno neces n81 ako ti je mob za posao a ako ti je za zabavu onda n81 samo sta u n95 imos oboje![]()
ja sam zadnjih mjesec dana koristio n78 i super sam zadovoljan bio s telefonom.....
brz symbian,brz gps,w-lan,....
tipke jesu spojene ali ja nijednom nisam porijesio pisajuci sms.....tipke su spojene ali izbocene tako da nema straha od tipkovnice....
sad koristim n95 i vise sam bio zadovoljan sa n78....
n81 nije los.cuo sam da ima pretvrde tipke...i samo 2mpx cameru......nista posebno.....
moj glas ide za n78
moj isto evo koristim se već mobom i moram isto priznat da me bilo trta pisat smsove ali nisam do sad pogriješio dobra je stvarno tipkovnica i cijeli mob...
...manje je više...
Bookmarks