Thanks! Doduse to bi vise nazvao nabrajanje specifikacija nego recenzija Osnovne karakteristike se lako u 10-tak sekundi pregledaju bilo gdje na netu. Takodjer, valjda svi review siteovi koji su radili ikakvu recenziju prikazu kako se koristi fotic, kamera i slusa muzika. To su stvari koje moze skoro svaki moderni mobitel. Ljudi valjda kupuju Symbian zbog stvari koje su specificne za njega. Recimo, mene bi, kao nekoga tko ne zna nista o Symbianu, zanimalo da vidim kako izgleda taj Quickoffice, koliko je upotrebljiv Acrobat, koje je jos korisne programe moguce instalirati... te se stvari u recenzijama eventualno spomenu da uopce postoje (jedva da se negdje pronadje kakav screenshot a kakvi video).

Sto se instaliranja aplikacija tice sve sto znam je da bi se trebalo moci jer je alternativa potpuno suluda. No onda pronadjem u nekom threadu da uspjesnost instalacije programa moze ovisiti o verziji firmwarea koju imas, pa da treba sam potpisivati aplikacije, pa da se neke mozda ne mogu potpisati onda sticky sa tonom hackova koje bi trebali omoguciti instalaciju aplikacija(?) no opet to negdje radi a negdje ne... Sve u svemu dobio sam dojam da odgovor vjerojatno nije jednostavno 'nema problema'.
Zato ponovno ljude tu pitam, moze li se dogoditi da ne uspijem na 6124 ili 6120 instalirati Qreader, iSilo i Mobipocket?

Kako dobro radi java na symbian telefonima? Trenutno koristim Readmaniac (izvrstan book reader koji zahtjeva JSR-75 j2me ekstenziju za pristup filesistemu pa me zanima radi li to na S60?) i Operu mini (da li je istina da joj treba skoro 1 minuta da se zatvori?).

Mala dijagonala mi je zapravo plus. Volim sitne fontove