jeli ikako moguce ubaciti u s65 nekakav mp3 player koji bi reproducirao mp3 file-ove na mmc kartici, sestra me davi vec 2 tjedna sa time, hoce da ih slusa na njenom s65.............
PLEASE HELP..............
jeli ikako moguce ubaciti u s65 nekakav mp3 player koji bi reproducirao mp3 file-ove na mmc kartici, sestra me davi vec 2 tjedna sa time, hoce da ih slusa na njenom s65.............
PLEASE HELP..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Možeš zaboraviti na to...
za sada ne postoji nikakva opcija za takvo sto...
maraschino - PTICICA
Ne postoji, ali moyda tko napravi wav player. Memorije je dovoljno, a kvaliteta je zadovoljavajuca.
Po ovome što si napisao tu i u još jednom dijelu foruma čini mi se da ti ne znaš da je veličina wav datoteke otprilike mp3 * 10, što znači da zauzima jako puno prostora... Naravno sve to ovisi o bitrate-u...
wav file?? hej to nikako nebi bilo od koristi...
Ali nada umire posljedna, pa se nadajmo da ce se uspijeti nekako implementirati taj mp3 player (ali ne kao neki hardware-ski dodatak). Mozda S65i![]()
maraschino - PTICICA
Format wav-ea koji koristi mob je mono 8, odnosno 16kHz, 1min pjesme je na 16kHz veliko oko 900kb, dakle...
Jedini nedostatak je sto je kvaliteta dosta manja nego kod mp3-a.
hvala na informacijama, znaci mozda u nekoj dodatvoj verziji sw..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Uz katastrofalnu kvalitetu (o stereu da i ne pričam), morao bi i prekodiravati sve pjesme koje si želiš snimiti, kupiti slušalice i veću karticu...
tako je. jednstavno to nebi bilo od neke vece koristi... mp3 ili ogg bi bilo ok...Izvorno postao gog
maraschino - PTICICA
I ja kazem da je to slaba kvaliteta, ali bi posluzilo ako bi trebalo.
btw. danas sam isprobao i kodirano na kHz je veliki kao pola mp3-ce.
Evo malo sam šnjofao po internetu i naišao na zanimljivu stranicu.Na forumu te stranice se raspravljalo o mp3 playeru za s65 i čini se da je netko uspio napraviti java mp3 player.Player je na ruskom ali vjeruje da čete se uspijeti snaći.Player ima problem,a problem je taj da se može pokrenuti samo jednom.
Stranica
Java MP3 Player
Pa zar ne svira s65 mp3-ice?Pise ne siemensu da moze...?
May the Force be with you!
nema mp3, krivo si pročitaoIzvorno postao IvLajec
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Pokaži nam gdje piše da može?
Onda moj bed,sorry(tko su mi i rekli u HGspotu)
May the Force be with you!
nema, nema, na žalost![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks