iphone nema još cro lip
Pozz
Zanima me može lii netko skinuti Hrvatski jezik s Iphone-a 3G iz T-Mobile-a i uploadat ovdje ili na rapid...
Treba mi, imam USA verziju pa da imam na naški
Hvala
iphone nema još cro lip
Ima djelomični, barem tako kažu, da nije sve prevedeno!
nema ni djelomično jedino što imaš hr tipkovnicu kad pišeš sms
Ima i hrvatski region format, dakle kalendar na Hrvatskome, kuna kao osnovna valuta i slično...
Kaj se zamarate sa Hr, ja konkretno vec 8 godina svaki mob prebacim na Njemacki a ako nema isti onda je dobar i Engleski (prije toga vecina ih nije ni imala Hr) a nasa slova niti ne pokusavam koristit samo skracuju Sms itd.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Samo da kažem radim na prevođenju(ne za sebe) ja ipak preferiram Engleski...
Za par danas postam slike, pa da vidite...
lp
možeš samo pisat poruke na hrvatskom
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Imam T-Mobile iPhone - kako koristiš hrvatska slova na tipkovnici? U keyboard postavkama dodao sam i hrvatski no nemam specifična hrv slova za npr pisati notes ili emailove sa čšćđž.
Kako isto aktivirati i koristiti?
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
hear hear
- kako sam novi u iPhone vodama, evo tek jučer na YouTube-u (prek iPhone-a naravno) vidio kako se koriste i pišu hrvatski čšćđž znakovi - cool
jednostavno, dostupno, čak i bez uključivanja npr. "shift" tipke - doista netko promišlja o uporabljivosti
eto, od sada i ta slova koristim u kontaktima, bilješkama, emailovima ... a ja jadan već mislio ipak je to USA produkt, što je njima tamo neka hrvatska črčka poput čšćđž - eto bio sam u krivu
native čšćđž support - ludilo![]()
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
Bookmarks