ja bi rađe izabrao MX1000 čisto zbog bržeg odaziva i RF veze, te dužeg dometa... a BT stick ionako već imam..
ja bi rađe izabrao MX1000 čisto zbog bržeg odaziva i RF veze, te dužeg dometa... a BT stick ionako već imam..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ako i jesi pročitao cijeli vidi test miševa onda si i morao pročitat daIzvorno postao whiteboy
oni nisu nikakvu razliku primjetili osim da sa MX1000 možeš i po staklu
što mislim ima jako malo ako ih uopće ima onih koji imaju stol za komp na staklu
Pa tko još vjeruje testovima u VIDI-ju??Izvorno postao damgol
al nema se smisla s tobom raspravljati, kad za tebe vrijedi ono 'svaki cigo svoga konja hvali...'
BTW koliko ti baterija traje? I jel imaš led indikaciju?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks