Još će počet miševima lightsabere davat![]()
Za one koji jos nisu culi: Prvi laserski mis.
Meni se bas svidja, pa vas molim za komentar, kako vam se svidja, sto mislite o upotrebi lasera kod miseva...
Još će počet miševima lightsabere davat![]()
Super je.Lijep dizajn i nova tehnologija!
ja nisam radia s njim, ali znam nekog tko je i cijem da je mis stvarno je**n. Ima li ga di kupiti kod nas?
Da ne otvaram drugu temu bez veze; a buduci da mislim ubrzo kupiti novi komp; moze li mi netko preporuciti koju dobru bezicnu tipkovnicu - uz ovaj mis![]()
maraschino - PTICICA
diNovo?![]()
Zna li mozda tko, da li Logitech ima u planu Bluetooth izdanje MX1000?
koliko sam vidio, dosta tipkovnica dolazi sa misom (mislim na bezicne). Bas me zato zanima neka kvalitetnija koja je bez misa, ako bi kupio ovaj logitech-ov mx1000
maraschino - PTICICA
Sada me zanima vase misljenje:
MX900 (Bluetooth i optika) ili MX1000 (FastRF i laser)
a kaj će ti laser? s druge strane ne treba ti niti bt jer ga nemaš za što koristiti, pogledaj mx700...
To znam, ali sam napisao to što sam napisao jer Dark ima C60..
Za sada, za sada...
Dakle, ako bi imao za sto koristiti bluetooth, sto bi vi odabrali, tj. da li laser ima toliku prednost da nadoknadi 6 bluetooth hubova (6*1 uredjaj)
Moram se pohvaliti da sam postao ponosan vlasnik gore navedenog miša. 499kn + dostava ( www.odlikasi.hr ).
Mogu samo reći da je fenomenalan.
Ti si dao 500 kuna za jedan mis ? pa neznam ali zato si mozes kupit wireless multimedia tastaturu sa nekim biometric fingerprint/password identifier... evo bas gledam to u flajeru...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Da, ali tastatura mi trenutno ne treba, miš mi je gutao dvije baterije mjesečno, a radio je na 30cm. A ako već kupujem, kupio sam bolji.
na mišu ne treba štedjeti... imate u novom Vidi-ju lijepo navedene razloge..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, to sam vidio nekoliko dana poslije narudžbe, sada ga čuvam kave. Novca mi nije žao.
Ja sam razmišljao dal da si ga uzmem, al već imam dosta dobrog miša, logitech mx 510, pa sam si ubo wireless desktop, pa koristim oba miša odjednom,jednog za igranje, drugog kad treban s nečim upravljat iz daljine. A 500 kn mi je samo za miša sad bilo previše dat, jer sam za mx510 pred par mjeseci dao 350...
ma ja koristim neki losi mis od microsofta... ovaj taj mx1000 je skuplji ovdje kod mene, kosta 641,16 kuna
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pa onda ti se nikako ne isplati kupovati novi... osim ak uspiješ prodati ovaj stari..Izvorno postao Bassman
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, znam, al kužiš, htio sam bežični jer mi treba za neke stvari, al mi je u međuvremenu (nasreću) crkla tipkovnica, pa sam se odlučio za 400 kn uzet majkrosoftov wireless desktop, a ovaj miš koji sam s njim dobio je isto dovoljno dobar za normalan rad (ali ne i igranje...).
MX900 ofkorsIzvorno postao Dark
još uvijek ovaj laserski nije onak kak bi trebao biti..
Sada je već kasno. Kako to misliš? Ne radi na monitoru, i na kutijama od CD-a sa tamnim (crnim) coverom, neznam zašto. Na zrcalu nisam probao, a na ostalom svemu radi. Baterija je još do kraja puna (tri zelene točkice), a domet mu je oko 3 metra kroz dva zida.
Bookmarks