Ma ja bi mjenjao svoj MX 900 za MX 1000 jel me užasno živcira trajanje baterije. Meni ak izdrži jedan cijeli dan (dakle 24 sata) to je super. Šteta što nema bluetooth verzije MX 1000
ma znaš da su oni prvi uvijek prepuni bugova na to sam mislio
a i nova tehnologija i nije dobra za koristit kad još nema više
proizvoda nego je samo jedan na tržištu...
Možda je to inače tako, ali ja još uvijek nisam našao ni jedan Bug u tome svemu. Sve savršeno radi.Izvorno postao damgol
ja bi rađe izabrao MX1000 čisto zbog bržeg odaziva i RF veze, te dužeg dometa... a BT stick ionako već imam..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ako i jesi pročitao cijeli vidi test miševa onda si i morao pročitat daIzvorno postao whiteboy
oni nisu nikakvu razliku primjetili osim da sa MX1000 možeš i po staklu
što mislim ima jako malo ako ih uopće ima onih koji imaju stol za komp na staklu
Pa tko još vjeruje testovima u VIDI-ju??Izvorno postao damgol
al nema se smisla s tobom raspravljati, kad za tebe vrijedi ono 'svaki cigo svoga konja hvali...'
BTW koliko ti baterija traje? I jel imaš led indikaciju?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wiseguy
ja sam samo rekao šta piše nisam rekao da je tako u praksi
uostalom zar nisi i ti spominjao test miševa u vidi-ju?
a i dobri frendovi koji prodaju comp opremu su mi rekli isto to kaj piše u vidi-ju
baterija mi traje 2-3 dana što je meni i više nego dovoljno
a ovo za indikator imam samo jedan komentar: ha ha ha i hi
Imam LED indikaciju i nakon oko 20-25h intenzivnog korištenja još ima 3 zelene "točkice" od tri.
da imaš na mx1000,a mx900 pokazuje samo kad je baterija pri kraju
Mnego .... kako se pokazao u FPS igrama ???
CS, CS source, UT, UT 2k4 ??
Neznam, ne igram baš to
U prozorima se osjeća razlika između ovog i bežićnog mehaničkog
ja gotovo i ne primjećujem razliku,osim da nekad igram iz
kreveta dok je stol na 2 metra od mene![]()
Bookmarks