koji bi ste između ova 2 odabrali i razloge zašto? ja se nemogu odlučit jer nema nekih sad ogromnih razlika između mobitela koliko sam prijmetio jedino što x1 ima veći i kvalitetniji ekran i hardwerski je nešt jaći od touch pro
koji bi ste između ova 2 odabrali i razloge zašto? ja se nemogu odlučit jer nema nekih sad ogromnih razlika između mobitela koliko sam prijmetio jedino što x1 ima veći i kvalitetniji ekran i hardwerski je nešt jaći od touch pro
U principu su oba proizvod HTC-a,tako da su razlike minimalne.Ako možeš isprobaj oba pa onda odluči.
da, to se i ja bas dvoumim. Vrlo su slicni, isto imaju rama, procesore...e sad, touch flo 3D ili ne, X1 malo veca reza...sve je to stvar u sitnicama. Treba oba uzeti u ruke i poigrati se, iako to bez par dana igre, ne znas jel to to ili ne...
Glavna prednost Xperie je reza ekrana i možda kvalitetniji materijali od kojih je izrađena.
Što se tiče TouchFlo-a i Panelsa to neka ti ne predstavlja neku presudnu stvar yato što se uz modifikaciju i jedno i drugo može staviti na oba modela.
Mene su osobno paneli kod Xperie razočarali, nimalo funkcionalni. TouchFlo 3D je fora, nešto funkcionalniji, ali opet daleko od idealnog UI-a. Npr. listanje slika i muzike u TF3D je samo za show off - jednostavno nema smisla to pokretati od tamo, a da ne govorim o "privatnim" fotkama kroz koje jelte samo flikaš prstom
Oba mobitela su vrhunska i možda najbitnija stvar kod njih je njihova tipkovnica. Isprobaj jednu i drugu, jer kod Xperie je ona nešto manja, pa obrati pozornost da li ti to predstavlja problem.
Xperia je tanja pa malo bolje leži u ruci.Tipke su malo veće i više razmaknute, ali TP, po meni, ima kvalitetnije tipke.
Ali jedina nada ti je da oba uzmeš u ruku i probaš. To je samo stvar ukusa.
al to je problem što nemogu niti jedan probat pa zato sam ovdje pitao, izgleda da ću ipak otić na tp jer neda mi se više čekat x1 dok dođe u vip osim ako mi netko još ne napiše nešto o mobitelima pa promjenim mišljenje
pa evo, tu neki lik rekao da dolazi danas kao X1, ali ne vidim na netu nista. No ok, vjerojatno ce se ovaj tjedan pojaviti i u t-mobile i u vip-u.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=441
Evo ti i jedan mali review Xperie X1 koji sam napravio...
Možda pomogne u odluci
http://www.youtube.com/watch?v=7CxBf...e=channel_page
..sve zvisi o ukusu , ja bi uzeo Htc- zbog izgleda i jer sam obožavatelj Htc-a , ali X1 je super WiMo uređaj, u oba slučaju dobivaš...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
ja sam se isto za htc-a odlučio al ima jedan smješan problem, nema ga nigdje u osijeku kupit
stvar ukusa više manje su isti x1 je malo brži kod otvaranja i zatvaranja tipkovnice i tak u nekim još stvarima , a ouch pro ima bolju tipkovnicu , tvrđe tipke i više ih ima , uglavnom blja je na osjećaj od dosta mekane tipkovnice koju ima x1 , x1 ima malo veći ekran i nema akcelerometar..... to je to
ja koji sam jako dugo fan sonyericsonna bi dobro razmislio kad i biro al ipak mislim da bi prije x1
@Riddick vidim da imaš oba dva navedena uređaja pa ako nije problem da mi odgovoriš na par pitanja....
1.Na kojem je bolje surfanje,gledao sam na youtubu usporedni test surfanja i HTC pokaživa više slike,lakše je zumiranje itd.
2.koji bolje hvata wifi signal?
3.izgledom mi je ljepša tipkovnica na TP ali me zanjima po funkcionalnosti,koja je bolja?
4.na kojem je bolja kamera?
5.optički miš,jeli on koristan u surfanju?
6.osjeti li se pri radu manji ekran na HTC-u?
eto to bi bilo to.....
Hvala![]()
1. Zbog d-pada zumiranje je lakše na TP-u
2. U 90% slučajeva TP
3. Zbog 5 redova na TP-u lakše je pisati brojeve i simbole, a i tipke imaju bolji feedback. X1 ima veći razmak između tipki pa je lakše pisati. Ovdje ovisi o debljini prstiju.
4. X1. Slike su sa boljim bojama i čišća. Ali pri slikama od 3MP nema zooma za razliku od TP-a
5. Skrolanje gore-dolje, lijevo-desno. Ali uglavnom scrollam prstom po ekranu.
6. Kada nakon TP-a uzmeš X1 onda se vidi da je ovaj veći. Ali kada radiš samo na TP-u onda je i taj odličan.
Bookmarks