Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    postoji rjesenje za to. uzmi si 85 i takvi problema neces imati. salim se. i mene muce iste stvari na n96.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z1010 Pregledaj post
    postoji rjesenje za to. uzmi si 85 i takvi problema neces imati. salim se. i mene muce iste stvari na n96.
    Znači to je greška izgleda na svim takvim uređajima???
    Mislim da trebamo svi zajedno to dati u medije ukoliko nam ne daju zamjenu ili novac, a isto tako mislim da treba to objaviti u tom slučaju i na Facebook-u...

= Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    Ehh, dobro je tebi rec "uzmi n85" ja hocu od mobisa da mi zamjene defektnu N96-icu za drugi mobitel! Ali normalno, oni su naivni i govore problema nema ili ga je ne moguce uklonit! A N85 vec imam i mobitel je sjajan!!
    Ja mislim da oni nisu naivnii koliko mi je poznato Mobis je i uvoznik tih mobitela za Hrvatsku. Zašto ne provjere u Nokii je su li ti mobiteli ok ili nisu. A možda su kupljeni po puno nižoj cijeni i veća je zarada naravno kupiti mobitel po nižoj cijeni s felerom i prodati ga po punoj cijeni. Ne bi to bilo privi puta na našem tržištu da se tako što dogodi. Kako se radi o gigantima i brandovima, vrlo je teško nešto dokazati ili razbiti, a isto tako i teško ostvariti svoja prava. Samo ako bi to sudski bilo jedno rješeno i da oni izgube spor, mislim da bi puno izgubili i na našem tržištu. Na žalost, u foteljama Mobisa i Vip-a sjede guzonje koje primaju odlične plaće, žive od novca koji im upravo daju kupci tih istih mobitela i korisnici njihovih usluga, a prema kupcima i potrošaćima se ponašaju u rukavicama. Ljubazni su sve dok ne zagrebeš dublje ispod površine, a onda pokažu zube, jer si ugrozio njihovo carstvo. Također su i vrlo nepristupčani i ne možeš dobiti neku odgovornu osobu recimo u VIP-u s kojom bi porazgovarao, možeš dobiti samo službu za korisnike i reklamacije i agente koji ti mogu dati samo ljubaznost ili ti nešto obećati i držati figu u ruci. Katastrofa. Nadam se da će netko srušiti takav sustav, a taj netko bismo trebali biti mi. Ogorčen sam lopovlukom a ovo je primjer lopovluka.
    Zadnji uredio Ico : 17-01-2009 u 19:18 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT

Slične teme

1. K1- duzina video snimanja? ( video length)
    By Iuris in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-03-2007, 17:24
  2. 3gp video
    By nevidljivi in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-12-2006, 15:32
  3. S-video
    By Šile in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 18-03-2006, 00:07
  4. c72 i video