Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak, bio dns u T-centru i oni kazu moguce je da je problem u softweru a mozda cak i nije (koji retardirani odgovor!!!). I reko mi je da ako mobitel dam njima da ga posalju dobio bi ga za 15-ak dana, a ako dam mobisu "u ruke" mobitel dobio bi ga za 2-3 dana (radna!). Sto se tice dezajna mobitela sam ih pitao njihovo misljenje, te su odgovorili "Da znate, Nokia je promjenila proizvodaca plastike, te su sada svi mobiteli (noviji) ovako plasticni tj. stakleni i brzo se packaju, grebu i unistavaju." Te oni (i Mobis naravno) ne servisiraju hardwerske probleme (masku i to, a sto znaci u prijevodu: "Daj stari pare a kasnije zaje**!). Bio sam u T-Centru i Avenue Mallu, i tako sam se iznervirao, doslo mi je da im zafitiljim taj mobitel u glavu kako su bezobrazni i ne mozes uopce normalno pricat sa njima

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    Ovak, bio dns u T-centru i oni kazu moguce je da je problem u softweru a mozda cak i nije (koji retardirani odgovor!!!). I reko mi je da ako mobitel dam njima da ga posalju dobio bi ga za 15-ak dana, a ako dam mobisu "u ruke" mobitel dobio bi ga za 2-3 dana (radna!). Sto se tice dezajna mobitela sam ih pitao njihovo misljenje, te su odgovorili "Da znate, Nokia je promjenila proizvodaca plastike, te su sada svi mobiteli (noviji) ovako plasticni tj. stakleni i brzo se packaju, grebu i unistavaju." Te oni (i Mobis naravno) ne servisiraju hardwerske probleme (masku i to, a sto znaci u prijevodu: "Daj stari pare a kasnije zaje**!). Bio sam u T-Centru i Avenue Mallu, i tako sam se iznervirao, doslo mi je da im zafitiljim taj mobitel u glavu kako su bezobrazni i ne mozes uopce normalno pricat sa njima
    Pa to je katastrofa... VIP-ovi mobiteli iste su kvalitete, ali nije ni čudo jer je uvoznik isti, a koliko mi je poznato to je MOBIS.
    I sad, kupiš takav mobitel da bi nešto snimio i ima kao najkvalitetniju multimediju na tržištu, a ono katastrofa snimak. Ja čekam odgovor iz Mobisa i VIP-a jer ne želim preuzeti novi mobitel, pod garancijom od 02.01.2009. i prijavit ću ih Državnom inspektoratu i podnijeti privatnu tužbu. Mobitel vrijedi 6.000,00 kn, barem kod njih u prodaji, pa vrijedi za to i tužiti...
    Napravit ću i blog sa svim radnim nalozima otvorenim u Mobisu i popravcima i njihovim provalama i dosavit ću sve preslike i pismo Centrali Nokie za Europu da vidim što će mi odgovoriti. Zanima me zaista ključno pitanje: "DA LI JE TO GREŠKA NA MOBITELIMA N96 U HRVATSKOJ, DA LI SAMO NA NEKIMA U HRVATSKOJ, ILI SU OPĆENITO SVI N96 SA TAKVIM SNIMKOM".

Ujedno, moram ti reći da sam instalirao novi softwer odmah kad sam ga donio kući i vidio grešku, i primio je softwer bez ikakvih problema ali, šum je ostao.

Evo moje pismo Mobisu i VIP- centru:

VIP CENTAR
    MOBIS ELECTRONIC

Štovani,

dana 05.01.2009. godine upućen je na servis od strane VIP Centra Nova Gradiška, moj mobitel Nokia N96, koji je kupljen 02.01.2009. godine, imei broj 356406028245982, koji se vratio konačno dana 15.01.2009. godine u VIP Centar Nova Gradiška. Međutim rečeni mobitel ne želim preuzeti jer je potpuno nov a neispravan a kvar nije otklonjen od strane MOBIS-a.

Zbog svega toga tražim:
    1. Da mi se mobitel zamjeni od strane VIP-a ili MOBIS-a za isti takav ali ispravan mobitel ukoliko ga Mobis servis nije sposoban popraviti i vraća ga prodavaču.
    2. Ukoliko ne postoji takav ispravan mobitel (N96 ili N95), jer ovo je već drugi neispravan koji sam dobio od strane VIP-a, tražim da mi se da mobitel druge marke "HTC tuch HD".
    3. Ukoliko mi prodavač ne može dati drugi mobitel molim da me se isplati u vrijednosti mobitela kojega sam slao na servis.

Moram reći da sam razočaran postupanjem Mobis Electronica, gdje sam se obratio i odgovornoj osobi gospodinu _ _ (za sada imena ne iznosim), koji mi je u telefonskom razgovoru uzevši moje podatke, broj mobitela i mail adresu rekao da će me upoznati o kakvom se kvaru radi, ali mi se nitko nije javio te sam dobio nazad u Vip Centar u Novu Gradišku isti neispravan mobitel sa smiješnom i neozbiljnom opaskom "nema pojašnjenja, šumi tokom reprodukcije videa". Ovakav je zaključak samo konstatacija onoga što sam tražio da se ispravi, tj. konstatacija kvara bez ikakvog popravka i rezultata.

Mome je strpljenju došao kraj, te sam ogorčen četvero-mjesečnom torturom koju trpim zbog Nokia mobitela. Prvo mi je novi mobitel Nokia N95 imao pet kvarova (tri servisa) a nisu mi htjeli zamijeniti za novi, nakon čega mi je tvrtka "Zum ekspres" izgubila isti mobitel na putu od Mobisa - do VIP Centra Nova Gradiška, gdje sam ga bio predao ovlašenom prodavaču.
    Nakon dugo čekanja "Zum ekspres" se odlučio kupiti od VIP-a Nokiu N96 i dostaviti mi je kao nadoknadu za izgubljen mobitel, međutim isti je bio neispravan, a nakon ponovonog čekanja dostavljen mi je opet od strane VIP-a novi mobitel Nokia N96, upravo ovaj o kojemu govorim u početku dopisa i koji se vratio sa servisa a koji ima istu neotklonjenu grešku.
    Sačuvao sam svu dokumentaciju koja je vezana uz ovu torturu prema meni kao kupcu i potrošaću, a koja je ukupuno trajala, ponavljam 4 mjeseca.

Čekati toliko dugo drugi mobitel, a nakon toga dobiti dva puta neispravan novi mobitel, čija ni vrijednost baš nije mala i s kojim se ponosi Nokia kao prestižnim mobitelom, a zatim konačno dobiti ovakav lakrdijaški odgovor jednog ozbiljnog predstavnika Nokie za Republiku Hrvatsku koji se brine za servisiranje i održavanje, zaista je paradoksalan slučaj.

Budući je mome strpljenju došao kraj, ukoliko se moji zahtjevi koje sam gore iznio ne ispune u roku od 15 dana, bit ću prisiljen o svemu izvjestiti Državni inspektorat. Također ću, što je najvažnije, podnijeti privatnu tužbu protiv odgovornih tvrtki ali i odgovornih fizičkih osoba u pravnim osobama, nakon konzultacije sa svojim odvjetnikom, te se prestati baviti ovim problemom.

Bez obzira na ishod gore poduzetog, o svemu ću kronološki, uz priloženu dokumentaciju izvjestiti Nokia predstavništvo za Europu.

Zahvaljujem gospođama-icama _____________ iz VIP službe za reklamacije, kao i _______________ u N.G., koji su pokazali svoju profesionalnost u kontaktu sa mnom, te mi pomogli da uopće dobijem bilo kakav Nokia mobitel.

Također, razočaran sam nedodirljivošću i skrivanjem odgovornih ljudi iz manegementa VIP-a, kao i tvrtke "Zom ekspres" koji se nisu udostojili niti jednom nazvati me kao kupca i ispričati mi se zbog svega.

Uz dužno poštovanje,

O tome obavijest: vip centar N.G.
    --

Slične teme

1. K1- duzina video snimanja? ( video length)
    By Iuris in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-03-2007, 17:24
  2. 3gp video
    By nevidljivi in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-12-2006, 15:32
  3. S-video
    By Šile in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 18-03-2006, 00:07
  4. c72 i video