Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 49 od 49
    Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    Ajd, drzim ti fige da uspije. Jesi ti pokrenuo nesto ili?? Interesira me jedino odgovor Mobisa na tvoju tuzbu.
    Kod mene je ova faza:

Mobitel se nalazi u vip-centru N.Gradiška. Ne želim ga preuzeti jer sam bio tamo i provjerio ga - mobitel se vratio iz Mobisa bez ispravljanja greške (šuma). Samo su konstatirali na servisu da šum postoji i nikome ništa Nevjerojatno! Garancija teče od 02.01.2009. godine. Znači potpuno je novi. Ono što se prije događalo već sam pisao pa se neću ponavljati. Uglavnom sutra bih trebao imati prve informacije o tome što će poduzeti VIP ili Mobis. Ja tražim sada novac umjesto mobitela!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa trazi da ti zamjene mobitel za recimo N95 8GB i reci da ti diferencu cijena mobitela jednostalno prebace u neke bonove (sto nije moguce kolko ja znam Vip)

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa trazi da ti zamjene mobitel za recimo N95 8GB i reci da ti diferencu cijena mobitela jednostalno prebace u neke bonove (sto nije moguce kolko ja znam Vip)
    Na žalost nemaju više mobitela N95... A izgubili su mi moj prilikom slanja iz Mobisa u VIP Centar s popravka... Moja N95 imala je 5 kvarova... I zamijenili su mi je za N96, ali eto sa tim šumovima...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj nac jedan drugi program za snimanje videa i onda probaj sa njim nesto snimit pa pogledaj dal sumi.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj nac jedan drugi program za snimanje videa i onda probaj sa njim nesto snimit pa pogledaj dal sumi.
    isti dan kad sam dobio mobitel instalirao sam novi softwer za N96 ali nije ništa pomoglo... Međutim, taj drugi program... To ne znam kako se to može instalirati na N96, koji još program postoji za snimanje videom za mobitele i Nokiu... Ne poznajem dosta tu problematiku pa ako mi možeš pomoći... to bih pokušao... Iako ja mislim da je ovdje problem s mikrofonom

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se ne bi moglo smatrati rješenjem, jer ako uređaj sam po sebi radi loš video onda se tu ne može govoriti o otklanjanju problema već samo o zaobilaženju (ako bi se išta poboljšalo stavljanjem alternativnog programa za snimanje videa)
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da to i ja mislim da je problem u mikrofonu. To bi znacilo da je onda hardwerski problem, sto opet znaci da nece pomoc niti jedan softupdate i bilo koji drugi program. Al imas isto programe za snimanje samo zvuka, i ja taj sum ne cujem. Probaj nac na googlu neki snimac pa onda vidi dali ti sumi.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da to i ja mislim da je problem u mikrofonu. To bi znacilo da je onda hardwerski problem, sto opet znaci da nece pomoc niti jedan softupdate i bilo koji drugi program. Al imas isto programe za snimanje samo zvuka, i ja taj sum ne cujem. Probaj nac na googlu neki snimac pa onda vidi dali ti sumi.
    Probat ću, no sada mobitel i nije trenutno kod mene, stoji u vip-centru jer ga nisam htio preuzeti kad je došao iz Mobisa.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 3310
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam jel i kod vas tako al jutros sam primjetio da dok gledam slike isti taj sum se javlja shumi kretenski dok gledam slike ?!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kroner Pregledaj post
    Ne znam jel i kod vas tako al jutros sam primjetio da dok gledam slike isti taj sum se javlja shumi kretenski dok gledam slike ?!
    Ja to nisam primjetio kod mene, slike su ok... A kako to dok gledaš slike? Čuje se baš šum iz zvučnika??? Tko zna što mu se poremetilo u softweru ako se čuje šum i kod pregleda slika...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 3310
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zrix Pregledaj post
    Ja to nisam primjetio kod mene, slike su ok... A kako to dok gledaš slike? Čuje se baš šum iz zvučnika??? Tko zna što mu se poremetilo u softweru ako se čuje šum i kod pregleda slika...
    Upalio mob..otvorio slike gledam sliku zablejo se...odjednom slapovi nijagare u pozadini..stavim na uho mob a to s moba shiba zvuk..katastrofa...

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kroner Pregledaj post
    Upalio mob..otvorio slike gledam sliku zablejo se...odjednom slapovi nijagare u pozadini..stavim na uho mob a to s moba shiba zvuk..katastrofa...
    Gledao sam maloprije "Potrošački kod" pa sam se sjetio da slučaj i njima pošaljem, tko zna... Možda ih bude zanimalo... Kad snimaju reportaže o zamjeni cipela valjda će i o mobitelu koji toliko skupo prodaju a ono... shit!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Htc tuch hd

Evo, danas su me zvali iz VIP-a i kazali da će mi dostaviti ipak novi mobitel, ali ne Nokiu, već HTC TUCH HD koji sam tražio, ali da će ga prije dostave na moju adresu testirati, a potom mi ga dostaviti. S čime sam se složio.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo svaka cast..al meni nece zamjenit mobitel... neznam kaj da radim...

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo svaka cast..al meni nece zamjenit mobitel... neznam kaj da radim...
    Vjerojatno ne bi ni meni zamijenili da to sve nije trajalo 4 mjeseca... I da nisu u pitanju tri mobitela... Danas su me zvali osim iz VIP-a čak i iz Mobisa i ispričali mi se... Čak mi je rečeno da sam otkrio prvi "jednu do sada njima nepoznatu grešku" i da su odmah kontaktirali "NOKIU", te dobili informaciju da su i oni otkrili grešku i da ubrzano rade na otklanjanju iste ali i da sama greška po sebi ne utječe na ostalo i na funkcionalnost mobitela.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sto to znaci da garancija na to ne vrijedi?? Ja sam mislio zamjenit N96-icu za recimo N95 8GB ili tak neki. Dali je to moguce da se to tamo zatrazi, stim da se naglasi da je kupljeni uredjaj defektan i da ne vrijedi tih novaca bacenih za njega?? Jedino sto me interesira, kako ce reagirat kada im dodjem tamo sa cca 10-ak ljudi koji imaju isti problem

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sto to znaci da garancija na to ne vrijedi?? Ja sam mislio zamjenit N96-icu za recimo N95 8GB ili tak neki. Dali je to moguce da se to tamo zatrazi, stim da se naglasi da je kupljeni uredjaj defektan i da ne vrijedi tih novaca bacenih za njega?? Jedino sto me interesira, kako ce reagirat kada im dodjem tamo sa cca 10-ak ljudi koji imaju isti problem
    hehe, ne znam kako će reagirati... ali u svakom slučaju to je tvoje pravo...
    Ja sam išao drugim putem i specifično je i uređaj sam odmah reklamirao isti dan kad sam ga dobio, i poslušao ih da ga pošaljem u Mobis radi otklanjanja greške itd...No još nešto... N95-ica ne znam da li više ima, jer i ja sam tražio da mi daju N95. Mislim da bi mi je i dali prije nego HTC, da je samo imaju, s obzirom da je za HTC Tuch HD na tržištu prava navala da ga se dobije...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zrix, nemoguce da si dobio HTC Touch HD! Prvo sam zvao ovaj mutavi Mobis i pitao dali je ta zamjena uopce moguca, a oni su ljepo odgovorili da nije, jedino je moguce zamjenit mobitel N96 za N96 ili N958GB za N95 8GB!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za sve sa šumom: Promijenite product code na EURO1 (0543713) i updajtajte na v12,043 i sve radi savršeno

Upute: http://www.allaboutsymbian.com/forum...g+product+code

Napomena: Ovo poništava garanciju, ali se lagano može vratiti na početni kod koji se nalazi ispod baterije

Usput meni je sad samo pokvaren...klizni mehanizam, pored s60 tipke se vidi žuto svjetlo????

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao merchantofdeath Pregledaj post
    Za sve sa šumom: Promijenite product code na EURO1 (0543713) i updajtajte na v12,043 i sve radi savršeno

Upute: http://www.allaboutsymbian.com/forum...g+product+code

Napomena: Ovo poništava garanciju, ali se lagano može vratiti na početni kod koji se nalazi ispod baterije

Usput meni je sad samo pokvaren...klizni mehanizam, pored s60 tipke se vidi žuto svjetlo????
    Ne zeli mi otvorit stranicu. Dali se moze vratiti stari product code, a da se ne moze saznat da je bio mjenjan??

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isti taj postupak imaš objašnjen i na ovom forumu!
    OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije

točnije, post:
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160

da, možeš odma nakon update-a vratiti stari product code nazad.

samo, ako je ono EURO1, vrlo vjerojatno nećeš imati Hrv jezik nakon update-a
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia n95 8G
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy n-96 problem video

Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tony.tony Pregledaj post
    Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????
    30.1.09 Sam i ja moju N96-icu pokupio sa servisa i rekli da za cca. 2 tjedna dobivaju taj novi soft. Uglavnom u servisu su napravili isto sto sam i ja mogo uz malo truda i cca. 1h vremena. Hardreset moba i formatiranje. Vrlo ne profesionalno od strane mobisa. Jos cu malo cekat pa idem u reklamaciju uredjaja i trazit cu t-mobile da mi da drugi uredjaj u slucaju da se problem ne rijesi.

Ali smijesno je to, sto se jedino kod uredjaja kupljenih u RH, pojavljuje da glupa greska. Uredjaj kupljen u Italiji (Veneciji da budem precizan), nema takve greske, cak je po mome misljenju brzi od N96-ice iz RH.

Evo ljudi jucer (2.2.2009) je bilo na emisiji Potrosacki kod reportaza u vezi defektnih uredjaja iz mobisa te kakve su sanse da zamjenite uredjaj za drugi ili da dobijete novac nazad.
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 03-02-2009 u 14:01

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.nokia.com.hr/podrska-i-softver#/phones/

ažuriranje softwarea riješava šum pri snimanju videa!

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. K1- duzina video snimanja? ( video length)
    By Iuris in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-03-2007, 17:24
  2. 3gp video
    By nevidljivi in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-12-2006, 15:32
  3. S-video
    By Šile in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 18-03-2006, 00:07
  4. c72 i video