Pa trazi da ti zamjene mobitel za recimo N95 8GB i reci da ti diferencu cijena mobitela jednostalno prebace u neke bonove (sto nije moguce kolko ja znam Vip)
Kod mene je ova faza:
Mobitel se nalazi u vip-centru N.Gradiška. Ne želim ga preuzeti jer sam bio tamo i provjerio ga - mobitel se vratio iz Mobisa bez ispravljanja greške (šuma). Samo su konstatirali na servisu da šum postoji i nikome ništaNevjerojatno! Garancija teče od 02.01.2009. godine. Znači potpuno je novi. Ono što se prije događalo već sam pisao pa se neću ponavljati. Uglavnom sutra bih trebao imati prve informacije o tome što će poduzeti VIP ili Mobis. Ja tražim sada novac umjesto mobitela!
Pa trazi da ti zamjene mobitel za recimo N95 8GB i reci da ti diferencu cijena mobitela jednostalno prebace u neke bonove (sto nije moguce kolko ja znam Vip)
Probaj nac jedan drugi program za snimanje videa i onda probaj sa njim nesto snimit pa pogledaj dal sumi.
isti dan kad sam dobio mobitel instalirao sam novi softwer za N96 ali nije ništa pomoglo... Međutim, taj drugi program... To ne znam kako se to može instalirati na N96, koji još program postoji za snimanje videom za mobitele i Nokiu... Ne poznajem dosta tu problematiku pa ako mi možeš pomoći... to bih pokušao... Iako ja mislim da je ovdje problem s mikrofonom
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Da to i ja mislim da je problem u mikrofonu. To bi znacilo da je onda hardwerski problem, sto opet znaci da nece pomoc niti jedan softupdate i bilo koji drugi program. Al imas isto programe za snimanje samo zvuka, i ja taj sum ne cujem. Probaj nac na googlu neki snimac pa onda vidi dali ti sumi.
Ne znam jel i kod vas tako al jutros sam primjetio da dok gledam slike isti taj sum se javlja shumi kretenski dok gledam slike ?!![]()
Evo, danas su me zvali iz VIP-a i kazali da će mi dostaviti ipak novi mobitel, ali ne Nokiu, već HTC TUCH HD koji sam tražio, ali da će ga prije dostave na moju adresu testirati, a potom mi ga dostaviti. S čime sam se složio.
Bravo svaka cast..al meni nece zamjenit mobitel...neznam kaj da radim...
Vjerojatno ne bi ni meni zamijenili da to sve nije trajalo 4 mjeseca... I da nisu u pitanju tri mobitela... Danas su me zvali osim iz VIP-a čak i iz Mobisa i ispričali mi se... Čak mi je rečeno da sam otkrio prvi "jednu do sada njima nepoznatu grešku" i da su odmah kontaktirali "NOKIU", te dobili informaciju da su i oni otkrili grešku i da ubrzano rade na otklanjanju iste ali i da sama greška po sebi ne utječe na ostalo i na funkcionalnost mobitela.
A sto to znaci da garancija na to ne vrijedi?? Ja sam mislio zamjenit N96-icu za recimo N95 8GB ili tak neki. Dali je to moguce da se to tamo zatrazi, stim da se naglasi da je kupljeni uredjaj defektan i da ne vrijedi tih novaca bacenih za njega?? Jedino sto me interesira, kako ce reagirat kada im dodjem tamo sa cca 10-ak ljudi koji imaju isti problem![]()
hehe, ne znam kako će reagirati... ali u svakom slučaju to je tvoje pravo...
Ja sam išao drugim putem i specifično je i uređaj sam odmah reklamirao isti dan kad sam ga dobio, i poslušao ih da ga pošaljem u Mobis radi otklanjanja greške itd...No još nešto... N95-ica ne znam da li više ima, jer i ja sam tražio da mi daju N95. Mislim da bi mi je i dali prije nego HTC, da je samo imaju, s obzirom da je za HTC Tuch HD na tržištu prava navala da ga se dobije...
zrix, nemoguce da si dobio HTC Touch HD! Prvo sam zvao ovaj mutavi Mobis i pitao dali je ta zamjena uopce moguca, a oni su ljepo odgovorili da nije, jedino je moguce zamjenit mobitel N96 za N96 ili N958GB za N95 8GB!!
Za sve sa šumom: Promijenite product code na EURO1 (0543713) i updajtajte na v12,043 i sve radi savršeno
Upute: http://www.allaboutsymbian.com/forum...g+product+code
Napomena: Ovo poništava garanciju, ali se lagano može vratiti na početni kod koji se nalazi ispod baterije
Usput meni je sad samo pokvaren...klizni mehanizam, pored s60 tipke se vidi žuto svjetlo????
isti taj postupak imaš objašnjen i na ovom forumu!
OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
točnije, post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
da, možeš odma nakon update-a vratiti stari product code nazad.
samo, ako je ono EURO1, vrlo vjerojatno nećeš imati Hrv jezik nakon update-a
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????
30.1.09 Sam i ja moju N96-icu pokupio sa servisa i rekli da za cca. 2 tjedna dobivaju taj novi soft. Uglavnom u servisu su napravili isto sto sam i ja mogo uz malo truda i cca. 1h vremena. Hardreset moba i formatiranje. Vrlo ne profesionalno od strane mobisa. Jos cu malo cekat pa idem u reklamaciju uredjaja i trazit cu t-mobile da mi da drugi uredjaj u slucaju da se problem ne rijesi.
Ali smijesno je to, sto se jedino kod uredjaja kupljenih u RH, pojavljuje da glupa greska. Uredjaj kupljen u Italiji (Veneciji da budem precizan), nema takve greske, cak je po mome misljenju brzi od N96-ice iz RH.
Evo ljudi jucer (2.2.2009) je bilo na emisiji Potrosacki kod reportaza u vezi defektnih uredjaja iz mobisa te kakve su sanse da zamjenite uredjaj za drugi ili da dobijete novac nazad.
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 03-02-2009 u 14:01
http://www.nokia.com.hr/podrska-i-softver#/phones/
ažuriranje softwarea riješava šum pri snimanju videa!
Bookmarks