i da nadodam što si zaboravio: CD/DVD prža Pioneer A-109...![]()
Skoro sam zaboravio svoju novu konfu napisati, iako je već ima u jednom drugom threadu
AMD 64 3000+
2x256 corsair value pack, ddr400
sapphire atlantis ati radeon 9600xt 128MB
gigabyte k8ns ultra-939 nforce3 ploča (2x gigabitni lan. 7.1 zvučna)
80gb seagate barracude, 8mb, 7200rpm, SATA
80gb seagate barracude, 2mb, 7200rpm, IDE
samsung 959nf, 19" flat CRT
ceative live 5.1
creative labs 5300 (5.1 sustav)
leadtek winfast 2000 deluxe (tv/fm)
i da nadodam što si zaboravio: CD/DVD prža Pioneer A-109...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E hvala, na to sam skoro zaboravio![]()
kaj skoro? zaboravio si.![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
loleks....![]()
kolko sam skužio ovo creative live je zvučna (ili...) a na matičnoj imaš 7.1 zvuk a ti imaš 5.1 zašto?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
OVo 7.1 mi ništa ne znači jer nemam 7.1 zvučnike, ali u pravu si trenutno mi live-ica stoji neiskorištena jerbo mi je sve uštekano u onboard zvučnu koja nažalost nema hardware acceleration kao na prvim nforce pločama sa soundstormom. Kupio sam si upravo i jedan dodatak za komp -> http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=13998 idem sad to poštekati pa da vidim oće li mi trebati live-ica ili ne... To mi je za Teamspeak kada se igramo u mreži da možemo pričati...
Evo novosti kod mene - kupio sam još jedan keks DDR-a, A-data 512 MB PC3200 400Mhz, tak da sada imam ukupno 1 GB u dual chanellu..i baš sam happy!
a-data to je ona jeftinjarama glavno da radi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma super je, radi bez problema i ima 3 godine garanciju...dosadašnje obje 256 pločice su mi od a-date, pa je najbolje kupiti od istog proizvođača...
Izvorno postao whiteboy
ma supersad ćeš vidit se brže učitavaju igre a i
ostale sitnice kad nisi ograničen!
ma ionako mi je sve brzo na kompu kad su mi win friški gore bez gluposti...
ali znam da će se razlika osjetit debelo pri učitavanju igara (ala far cry) i ostalih stvari... za sad se windowsi dižu jako brzo, a od igara još nemam ništa instalirano... sad ću tek NFSU2 instalirat koji ionako nije zahtjevan za RAM (iako sam tu igru već prešao, ali volim tu i tamo koju trku odvoziti...).
Moja konfa:
Pentium 4 2.4 GHz, 800 MHz FSB, 512 kB
Abit IC7-MAX3
1 GB (2x512 MB) Kingmax SuperRAM DDR433
Sapphire Radeon 9600XT "Fireblade"
Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 8 MB cache, S-ATA
Samsung SM-352B, combo, 16x 52x 24x 52x
Chieftec BX-03SLSLSL-W + Tagan 480W
1x Papst N/2GMLE + 3x Papst N/2GME
U.S. Robotics 56k v90 interni modem
Creative T2900
Samsung 959NF
Logitech UltraX Flat Desktop + Logitech MX510
Evo u mojoj konfi neko vrijeme boravi TV kartica Winfast TV2000 Expert, a od hardverskih modifikacija trenutno bušim rupe na boku![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam opet malo pojačao ergelu, sada "doma" imam 3 računala, moj:
AMD 64 3000+
2x256 corsair value pack, ddr400
gigabyte k8ns ultra-939 nforce3 ploča (2x gigabitni lan. 7.1 zvučna)
80gb seagate barracude, 8mb, 7200rpm, SATA
80gb seagate barracude, 2mb, 7200rpm, IDE
samsung 959nf, 19" flat CRT
ceative live 5.1
creative labs 5300 (5.1 sustav)
leadtek winfast 2000 deluxe (tv/fm)
pioneer DVR-109 DVD pržilica
Sestrin komp:
p4 2,4@533
gigabyte maticna s inetlovim chipsetom
512mb ram @333
17" XEROX LCD
gforce4 ti4200, 128 mb ram-a, MSI
80gb hard, maxtor
dvd, toshiba
cdrw, teac
mrezna
altec lansing stereo zvučnici
komp od staraca:
AMD 2000+
Abit KD7-Raid ploča
512MB RAM-a@266MHz
STB Horizon 2MB graf. kartica
15" LG StudioWorks 56m CRT (zvučnici u monitoru)
unutra je trenutno posuđeni 20gb disk, no vjerojatno ću im staviti svoj 80gb eide, a sebi uzet veći
Efektivno doma imam 7,4 GHzmorat ću ih povezati u cluster
Svi kompovi su umreženi ili će biti umreženi čim skupim energije za povući kabel do staraca kroz 2 debela zida
![]()
he super kad imaš para da kupiš nekaj boljeg ali daj prodaj zvučnu i kupi neku bolju grafičku!!!ja čak imam bolju na svom smeću
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pretpostavljam da misliš na ovu koja je u kompu od staraca? Njima ne treba, a u taj komp sam složio za točno 500 kuna, moram samo hard kupiti neki jer je ovaj od 20gb posuđen čisto da vidim jel komp radi...
ali ako imaš tako bjesnu pilu mogao si kupiti x800 barem
Zašto kada mi ne treba... i ovaj mi je lagani overkill, igram samo call of duty, mada mislim da ću se baciti i na FIA GTR uskoro jer su dignuli na serveru pa će biti multiplayer ganjanja![]()
Ja nabacio lagani upgrade, hvala dečkima koji su mi za rođendanski poklop sufinancirali nabavku još mem-e, tako da sada vrtim 1GB ram-a, corsair value select 2x512 MB na 400mhz...
Ovaj tjedan bi mi trebao stići i novi disko od 250GB, tako da ću onda imati 1x250GB, 1x80GB i jedan od 8MB na kojem vrtim linux, suse 9.3 professional, jako zgodna distra moram priznati...
BTW; cijena od radeonke 9600xt je jako pala, te se sada u linksu može kupiti za 784,80 Kn
Koji model diska, koliko para?Izvorno postao gog
Resistance is futile. You will be assimilated!
Iskreno nemam pojma koji je disk u pitanju, znam samo da je S-ATA, da ima 250GB i da ću ga platiti 700 kuna, pa ti je valjda jasno zašto mi je bilo svjedno koji je proizvođač![]()
...fak - a jesi li razmišljao o nekom serveru (ipak su tu već tri kompa u igri pa...)...![]()
pa kako tako jeftino ja sam S-ATA WD 160GB paltio oko 800Kn.Izvorno postao gog
Resistance is futile. You will be assimilated!
Znam da smiješno zvuči, ali jesamIzvorno postao dmi
Trenutno je ovaj moj komp "server" u kući, a imam pristup još i jednom 2003 serveru i linux mašini na kojima imam admin prava tako da mi ne treba
@**gogi**, ovo je neka štela i bez pdv-a, tak da, ne pitaj![]()
Bookmarks