Znam da je offtopic ali jednostavno moram reći koju o HG Spot-u.
Prvo što sam tamo kupio je bila MMC kartica. Dakle, nazovem ja, imaju je. Super, idem tamo. Dođem tamo: "Nemamo je ali imamo 256mb". Skuplja od 128 samo duplo. Odem doma (naravno, od lopova ništa ne kupih) i nazvao ,onak iz fore, dal imaju 128. Opet vele da imaju. Pitam koliko komada. 5. Zovem direktora, on se ispričava i šalje karticu City Ex-om do mene free of charge. Imaju sreće što je radila
Prije nekih mjesec dana kupio grafičku, Leadtek A400 TDH. Naravno da nije radila, pitaj Boga šta su s njom tamo delali jer je sve bilo puno loših piksela i ostalog smeća. Pare su mi vratili (+ Želite li nadoplatiti za ovu/onu?). Ma lopovi jedni i prevaranti, u servisu se nabacuju s hardware-om a da ne spominjem kolika je rulja u redu za reklamacije. Links kicks ass, HG Spot je šrot.
http://www.nabava.net/katalog/firme.php?firma=110 <-- pogledajte recenzije, zanimljivih komentara ima (Na dnu stranice, BTW moja je 1.)
Sorry na offtopicu još jednom ali nema posebnog dijela foruma koji se odnosi na tvrtke a mislim da ovo ipak ima neke veze s temom![]()

Odgovori uz citat
)
)
) tom brojkom se ne mjeri svijetlost nego kontrast (pa to si i sam napisao)!

Bookmarks