E sada je malo bolje!
One limenke u funkciji (pivsko hlađenje)ili su samo ukras!
kako se ne vidi....![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
E sada je malo bolje!
One limenke u funkciji (pivsko hlađenje)ili su samo ukras!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja se igram na:
athlon m(mobile) 2400+ na 2600mhz(pravih,a ne plus)
abit nf7-s v2.0
vodeno hlađenje(samo procesora)
seagate baracuda 120gb 8mb sata x2 RAID 0
1024mb kingmax 433mhz
gygabyte geforce 6600 GT 128mb agp
kuciste aopen bigtower neki(ruzno je al je ogromno-treba mi zbog vodenog)
napajanje tagan 480w
samsung monitor neki sugavi
nec dvd rw 3500a
pioneer dvd
e da imam i mali BT od msi-a![]()
Zadnji uredio disco : 10-04-2005 u 23:39
a čuj dragi meni je moja kanta poput kućnog ljubimca i naravno tu iIzvorno postao tomo
tamo kućnog ljubimca moraš nahranit zar ne?
ozbiljno da vidiš kak izgleda kučište iznutra i ti bi poželio kupit novo...
Izvorno postao flOorKilla
![]()
A vidi na onu desnu limenku je nesto spojeno12voltno napajanje..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo jos jedan apdejt na mojem racunalniku, sada imam gigabajt rama![]()
eh i ja si mislim još jedan keks uzeti od 512 MB, pa da imam ukupno 1 GB...
jel netko zna šta sve treba napraviti kad se pikne modul, dal treba šta podešavati u biosu ili se sve automatski napravi samo?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nista netreba.
Pitanje, malo banalno, ali neka: imam 512 DDR-a (Intel Pentium 2.4). Bude li mi stroj bio zamjetnije brži ako ubacim još toliko memorije. Znam da bude, ali isplati li mi se kupovati još 512 MB i ima li kakvih lošijih strana ako ga nadoštukam?
evo ja sam dosta dugo bio na 512 i evo neki dan kupio jos 512. pa normalno da se osjeti, sve se izvodi brze a posto ja i cesto igram igre pogotovo se tamo osjeti. leti leti
and..... ima vec od 300kn jedna plocica mada nisam siguran koliko je to kvalitetno/isplativo. ja uzeo kingmax za 420kn.
ma samo umetni i nakon toga provjeri jel ti prepoznao u windowsimaIzvorno postao whiteboy
ali pazi na to koju kupuješ da ti nebi jedna drugu kočile.....
Izvorno postao frish-KI
ma samo ti kupi vidit ćeš kak se isplati ja sam trenutno na 2GB![]()
Fino, fino.Nego, ako imam 512 od Kingmaxa, da li da uzimam samo kingmaxovu ili znate iz prve ruke i neki drugi brand koji se ne kolje s kingmaxom?
pa kingmax je po meni najbolji odnos cjena/kvaliteta ali nece nista smetat ako uzmes neki drugi brand
@frish-KI: Ako ima u trgovini ista - uzmi, nemozes pogrijesiti.
Nego da se nadovezem na pitanje sto si pitao: dali ce se primjetiti razlika - trebala bi se (osjetno) primjetiti ako mislis koristiti neke programe koji gutaju ram (tipa PS, prog. za modeliranje i tako) i na igrama naravno! Win ti se nece brze dizat... Al opet ako ovo planiras i kao vremenski update (znaci za vremena koja dolaze) isplatit ce ti se!
Ulogu u ovome hoces li vidjeti razliku igra pomalo i ostatak konfiguracije - tvoj ce se 2.4 dobro nosio s tim. Jer uzmi za primjer neki slabiji model procesora, i maticna samo kao faktor, taj proc ce tesko zvakati taj ram... On bi bio usko grlo. Al bez brige, tebe to nece dirati
![]()
Super. S obzirom da DDR RAM trenutno nije skup, definitivno ću na ovu novu konfiguraciju nadoštukat. U HGspotu (u kojem neću kupovati, da ne bude zabune, već samo orijentacije radi) košta ispod 400 kuma.
Kupis meni jednu na rate
E da sam znao da mu 512 nece bit dosta...
I sad that first512 danas najmanje pa nisu te memorije tako skupe koliko potrebne
eto još promjena na mojoj maloj kantici
Midi Tower, Coolermaster wave master,TAC-T01,ATX 2
Cooler for HDD,Coolermaster Cool Drive 4,
eto tako mi se više neće stroj pregrijavati od silnog igranja
a kad smo već kod igranja,nažalost riknula mi je grafička X800XT
pa sam je danas zamjenio u njenu napredniju verziju:
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X850 Pro FR 256 bit, 256 MB, VIVO, DVI
eto stvarno se nadam da u ovoj temi više neću morat pisat barem
što se tiče nadogradnji u samom ali i oko kompa!
pa kak je riknula?? kaj si radio?Izvorno postao damgol
al imao si garanciju, kaj ne?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma štekala je užas nisam niš mogao igrat i konstatacija je da je riknula
naravno da sam imao garancijunisam niš nadoplatio zamjenu!
a kad bolje pogledam možda je i ovak bolje....
ma zakon!!Izvorno postao damgol
![]()
Sa čarobnom krpom!!!Izvorno postao damgol
Ja nemam tih problema!!Imam staru kantu kršinu od računala.Čekam da se totalno raspadne(a to če biti uskoro)pa da nabavim novo.Nemrem se igrat baš svega jer je preslab.![]()
Definitivno imam KANTU!!!!
p4 AMD 2000+
256 sdram
Radeon 9000 128
aoc 19
yamaha i nec pržilice
Bookmarks