hp? ma sigurno...
hp? ma sigurno...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Paske imaš GeForce 6800,prava zvijer od grafičke.I imaš 2x 160 Gb harda.To bi meni bilo previše jer ja ni 40 pošteno ne iskoristim!
LoL - nije tako strašnoIzvorno postao damgol
![]()
Nije sve kupljeno idjednom - moj se comp godinama polako nadograđuje .... Obzirom da se ima posao, može se i ponešto spiskat.
Sve u svemu - grafulja je kupljena kao djelomićna kompenzacija, tako da nisam puno love iz džepa dao.
Napajanje isto tako spada malko u egzotiku - Tagan 480W.
Ali osim toga .... sve je standard oprema![]()
ma školski su laptopi općenito loši...
laptopi? hm... bas i nemajulaptope po skolama.
ma da uglavnom svi nabavljaju dell ili hp, maticna,procesor,kuciste i monitor.
nadogradjivanje
tako treba pomalo a ne sve odjednom pogotovo kad si bez para, al vis sad sranja kad dodje do promjene standarda, na trzistu se pojavi PCIe (express) umjesto agp-a i procesori bez pinova, onda moras mjenjat i maticnu i sve...
E to je jedno od najboljih napajanja koje se može kupiti! Svaka čast! Ja imam Tagana 380W i isto je mrak mračni, definitivno vrijedi svojih para.Izvorno postao Paske
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kad smo već kod toga mogli bi se skupiti forumaši pa negdje u igraonicu na klanje, dogovorimo se da donesemo gajbu, 2, 3 pivi i peglanje...![]()
e pa stvarno si 100% u pravu,evo baš sam instalirao svojeg novogIzvorno postao whiteboy
tagana od 360W i također tvrdim da je mrak mračni i definitivno vrijedi
svaku paru ali ja sam svoj dobio svoj for free.....a tih je nevjerovatno
jedino kaj mi je žica ostalo višaaaaaak brdo
whiteboy jel to ide negdje ili ............
ma to fino smotaj da ti ne smeta hlađenju unutra... a te žice dobro dođu za svaku novu komponentu koja zahtjeva vlastito napajanje...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pentium 4, 2,4GHz
512mb DDR ram, pc 400, brand
80gb
ATI radeon 9600se 128mb
DVD ganci
CD-RW 48/24/52
evo samo za vas, stavio sam prednju stranica na kutiju pa da vidite kako izgleda, inace prije je bila bjela.
http://www.imageuploader.net/images/581017pc.jpg
http://www.imageuploader.net/images/648505pc1.jpg
Da...SAD si pametan za TaganIzvorno postao whiteboy
![]()
jooooooooojjjj! ubićuse. šta bi ja bez tebe? ja mali ignorantni seljo koji bez tebe nikad ne bi znao što je tagan...![]()
ma imo si ti pravo kad si nekome (?) lijepo reko 'wb je zadnja osoba koju treba pitat za mišljenje o konfi'...![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 31-10-2004 u 18:27
Al to nije to... Izgleda jeftino bez floppyjaIzvorno postao flOorKilla
![]()
Ma bez brige sve je dobro samo da nije originalno!!
Vratimo se na temu:
Epox 8RDA+ 1.1
AMD TB-b 2400+
2x256 samsung (333)
GW Ti4200 GS
80GB Maxtor
CL Inspire T5900 na soundstormu ko na loju...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
p2-366(nabrijem ga na 550 kad to igra il kul edit traži)
192mb
4,3gb
riva tnt
yamaha pržilica
i čitava obitelj paukova(3.generacija brijem) negdje oko zvučne kartice![]()
moj komp:
AMDbarton 2500-->3200
GeForce ultra 6800 256MB
290GB CRDA-HDD Seagate
2048 RAM(1x1024,2x512)
DVD,DVD-RW
Audigy2 platinum 7.1 zvuk
Abit AF7 ploča
6x coolermaster ventilatora+coolermaster potenciometarLCD
Napajanje Coolermaster 450W
i to je sve![]()
May the Force be with you!