Ne znam nije baš pametno instalirati beta verzije operacijskog sustava
ovako. instaliro sam Windows 7 beta i program naveden u naslovu...kada god mountam neku igru uslijed instalacije RAM skoci na maximum u mom slucaju 4 GB... kada igru instaliram normalno bez mountanja image-a RAM je normalan.
ima li ko kakvu ideju sta bi to moglo biti??? inace kada mountam format je CDFS ako to kaj pomaze...evo slika
![]()
Zadnji uredio Smuchac : 22-01-2009 u 18:40 Razlog: reko sam ti da smanjis sliku......
Ne znam nije baš pametno instalirati beta verzije operacijskog sustava
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
1.Koristi Daemon tools
2.Smanji rezu slike
3.Razno
![]()
Deamon Toolsi (AFAIK) ne rade na W7!
Forumaš godine :)
da, daemon tools ne radi na Win 7... sad mi je vec pun kufer ovog Win 7...odoh ja na dobri stari xp...sad kad udem u igricu samo mi je sve bijelo i nemogu nista...sorry zbog rezolucije slike...ubuduce cu smanjit...nego, ima jos ko kakvu preporuku???
Vjerojatno je štos u tomu da koristi ram kao buffer. Bolje da koristi maksimalnu količinu rama, ali samo ako je može dovoljno brzo osloboditi kad neka druga aplikacija treba taj ram.
O kojoj se igri radi? Meni NFS under cover radi bez problema, čak i za nijansu bolje nego u XP-u, doduše ja imam nVidiu, može biti i do drivera.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Koristi VirtualCloneDrive... evo ja ga koristim na Win7 bez ikakvog problema... A imam 2 GB RAM-a...
Bookmarks